Sneller downloaden in uTorrent

Deze tutorial gaat over hoe je sneller kunt downloaden in uTorrent. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Sneller downloaden in uTorrent. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Bekijk hoe u sneller kunt downloaden in uTorrent

Als torrenting-activiteiten nieuw voor je zijn, weet je misschien al hoe je torrent-bestanden op uTorrent moet selecteren, downloaden en uploaden, maar als dat alles is wat je weet, zijn je downloadsnelheden waarschijnlijk laag. Controleer zaken als bronnummers, wifi-interferentie, je huidige versie, snelheid en prioriteitsinstellingen om uTorrent sneller te maken. Als de dingen nog steeds traag zijn, overweeg dan om de torrent te forceren om te starten.

Sneller downloaden in uTorrent

1. methode

Controleer het aantal bronnen voor het torrent-bestand. Gegevensbronnen zijn bronnen die een bestand blijven delen nadat het is gedownload. Hoe hoger het aantal zaden, hoe sneller het lossen.

  • Probeer indien mogelijk te downloaden van een crawler die veel bronnen heeft voor het gewenste bestand. Als je verbinding kunt maken met voldoende kwekers, kun je eenvoudig de verbindingssnelheid maximaliseren. Dit kan extra risico’s opleveren als u muziek en films downloadt, dus leer betrouwbare bronnen te selecteren, want “meer is niet altijd beter”.

De tweede methode:

Probeer uw computer rechtstreeks op uw modem of router aan te sluiten in plaats van wifi te gebruiken. Veel signalen in huis kunnen je wifi-verbinding verstoren, wat van invloed is op je internetsnelheid en uTorrent-downloads.

READ  PUBG Mobile-ouderinkten gaan akkoord om het spel te hosten in de Microsoft Azure-cloud

derde methode:

Controleer de instellingen van de uTorrent-wachtrij. Elk bestand dat u op uTorrent downloadt, neemt een deel van uw bandbreedte in beslag. Als u meer dan één bestand op volle snelheid downloadt, duurt het langer voordat de bestanden zijn voltooid. Probeer de bestanden één voor één te downloaden. Bekijk de eerste film terwijl je wacht tot de tweede download klaar is!

  • Klik op Opties en vervolgens op Voorkeuren.
  • Klik op de wachtrij aan de linkerkant en stel het maximum aantal actieve downloads in op 1.
  • Klik op Toepassen en klik op OK.
  • Schakel UPnP-poorttoewijzing in. Hierdoor kan uTorrent uw firewall omzeilen en rechtstreeks verbinding maken met boeren. Dit zorgt ervoor dat u de best mogelijke overdrachtssnelheid voor uw bestand krijgt.

Om UPnP in te schakelen:

  • Klik op Opties en selecteer Voorkeuren.
  • Klik op de optie Verbinden in het menu aan de linkerkant.
  • Vink het vakje aan om UPnP-poorttoewijzing in te schakelen.
  • Klik op Toepassen en klik op OK.

Laatste woorden: sneller downloaden in uTorrent

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Sneller downloaden in uTorrentAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Nieuwe functies, downloaden en meer
afbeelding: google-browser Android-tablets en opvouwbare telefoons zijn een stap dichter bij het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *