Itch.io ziet af van alle verkoopkosten voor “Creator’s Day”

Onafhankelijke game store-interface Jeuk Ze ziet af van de verkoopkosten voor alles vandaag, 14 mei, als onderdeel van het eerste bedrijf van het bedrijf Creator’s Day. Iedereen die items verkoopt in de verschillende winkelpui (die alles omvat, van indiegames tot muziek tot hele tijdschriften), kan “100 procent van de omzet na belastingen en betalingsprocessorkosten” behouden. Het is vergelijkbaar met het maandelijkse makersprogramma van Bandcamp Vrijdag Bandcamp (Hoewel Itch.io niet heeft gezegd welk schema in de toekomst zou worden gepromoot.)

Itch.io is Geliefd bij creatieve mensen Omdat het relatief eenvoudig te gebruiken en over het algemeen transparanter is dan andere grote game-winkelpuien zoals Steam. Het vereist ook een kleinere aftrek dan de meeste andere online gamingplatforms: Itch.io rekent traditioneel slechts 10 procent van wat videomakers verdienen aan hun storefront in vergelijking met de Apple App Store en Steam, die meestal begint met een korting van 30 procent (je kunt lezen over de andere platformkosten In onze handige gids).

Inhoudsstandaarden zijn ook flexibeler op Itch.io, wat misschien een andere reden is waarom je onlangs over Storefront hebt gehoord. Epische spellen Hij begon met de introductie van de desktopclient voor Itch.io In april als een gratis storefront-download (ja, winkel in de winkel, het is raar). Als onderdeel van een programma Epische spellen versus Apple rechtszaakApple probeerde daar gebruik van te maken Itch.io bevat experimentele en vaak seksueel expliciete inhoud Als excuus om Epic niet toe te staan ​​zijn App Store aan te bieden als alternatief voor de winkel van Apple. Epic is natuurlijk niet verantwoordelijk voor het samenstellen van games die op een apart platform worden verkocht, alleen omdat ze deze winkel als download aanbieden.

READ  PUBG Mobile Developers 'New Country Game heeft de 10 miljoen preregistratiemarkeringen op Google Play overschreden

Ongeacht het drama van de online marktplaats, Itch.io is absoluut de moeite waard om door te bladeren, vooral vandaag. Games kunnen ietwat NSFW en zelfs onvolledig zijn, en er zijn vrijwel zeker dingen die je niet zou willen spelen, lezen of beluisteren, maar ze zijn ook op het scherp van de snede. Of je het nu beseft of niet, het volgende grote ding (of je volgende favoriete game) kan al worden gestart Jeuk, Gemaakt door iemand in zijn vrije tijd. En als je dat spel vandaag koopt, houden ze meer inkomsten.

Itchi.io Creator Day loopt op 14 mei en eindigt om 23:59 uur PDT / 2:59 uur ET (15 mei).

More from Madison Garrett

GGD-systemen: vernieuwing of reparatie? | Computable.nl

Minister Hugo de Jong (VWS) werd door de Tweede Kamer berispt wegens...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *