Metallica en meer verschijnen op de Downloaded Sky Arts Show

Festival download samen met Sky Arts Voor een nieuw gratis tv-evenement in juni genaamd “Reload.”

De twee nachten durende “Reloaded” show zal clips bevatten van “The Best Downloaded Shows of the Last 10 Years”, waaronder Iron Maiden, Slipknot, Rammstein, Metallica, Guns N ‘Roses, Linkin Park en meer, en zal uitgezonden worden op 5 juni. – 6 (dit is het weekend dat moet worden gemarkeerd als download 2021).

De officiële website van het evenement gaf de volgende verklaring af: “We zullen je terugbrengen naar het Donnington Holy Land In het weekend had het de tag Download 2021 moeten krijgen. Bekijk Sky Arts Freeview 11 om 21.00 uur op zaterdag en zondag om twee geweldige shows vol shows te zien. Gegarandeerd dat u uw epische downloadherinneringen opnieuw beleeft!

“Door mee te doen aan de krantenkoppen op Download 2022 KISS, Iron Maiden en Biffy Clyro, zal ‘Reloaded’ ook nummers bevatten van historische hoofdshows van Guns N ‘Roses, Rammstein, Metallica, Slipknot, Linkin Park, Def Leppard, Halestorm en System of a Down, Muse, Parkway Drive, Slayer, Black Stone Cherry, Limp Bizkit, Enter Shikari, Avenged Sevenfold, The Prodigy, Aerosmith. ”

Festivalorganisator Andy Copping zegt: “De afgelopen twee jaar zonder een festivaldownload waren moeilijk voor ons allemaal, dus we zijn verheugd dat we dit jaar enkele van de grootste en beste downloadaanbiedingen naar je huiskamers kunnen brengen.”

“We hopen dat je deelt en een tent opzet in je achtertuin om echt te genieten van de smaak van thuisdownloads. We werken allemaal hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat de download in 2022 een van de geschiedenisboeken wordt. We kunnen niet wachten tot in juni worden we herenigd met de Download-familie – en misschien een paar van jullie zelfs daarvoor – om het festival te vieren dat we allemaal kennen en waar we van houden. ”

READ  Download de verdienstenlijst voor de lijst met recent geselecteerde kandidaten

Download Festival 2022 Het vindt plaats in Donington Park van 10-12 juni 2022. Vorige maand maakte het festival een grote aankondiging, nadat ze meer dan 70 nieuwe spelers aan de line-up hadden toegevoegd, met bands als Deftones, Korn, Megadeth, Steel Panther en The Ghost in Inside, begrafenis van een vriend, kleinkinderen, elektrische goochelaar, Cibultura.

Written By
More from Eda Greene

Patriots at Chiefs voorspelling, tijd, kanaal: hoe live streamen, kijk naar de maandagavond opnieuw geplande matchup

De Chiefs en Patriots staan ​​maandag tegenover elkaar, en beide teams bevinden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *