iTip: Download de prachtige iPhone WWDC 2021-achtergrond

Gisteren stuurde Apple een uitnodiging om het WWDC-evenement bij te wonen. Deze uitnodiging gaat vaak vergezeld van artistieke illustraties – en het is absoluut prachtig dit jaar! Twitter-gebruiker heeft ze omgezet naar WWDC 2021-achtergronden, die je kunt downloaden op iPhone, Mac en Apple Watch.

Download de WWDC 2021-achtergrond

De uitnodiging van WWDC 2021 (te zien op www.Apple.com) Begeleid door verschillende Memoji-personages, die het open scherm van de MacBook omdraaien. Ze dragen allemaal een bril, aangezien je door de reflectie het pictogram van de kalenderapp kunt zien. De datum van het evenement wordt genoemd: 7 juni.

Op WWDC kondigt Apple nieuwe besturingssystemen aan, waaronder iOS 15, macOS 12 en watchOS 8. Het is ook vaak het stadium waarin nieuwe Apple-producten worden gelanceerd. Misschien Apple Glass dit jaar? Want wat we in de illustraties zien, lijkt veel op een augmented reality-bril …

We kunnen in ieder geval niet wachten tot het evenement begint. Om in de stemming te komen, downloadt u enkele achtergronden die zijn geïnspireerd op WWDC 2021. Gemaakt door een Twitter-gebruiker Sluit een tweet in En gratis downloaden:

Als Live Photo

Je kunt Memoji’s in gifs bekijken op de Apple-website. Als u de video naar een Live Photo converteert, kunt u de WWDC-achtergrond op uw startscherm animeren zoals hierboven. Dit is hoe je het doet:

  • Downloaden WWDC Live Photo
  • Open de Live Photo in de Foto app.
  • Tik op het deelpictogram rechtsonder en kies Gebruik als achtergrond.

READ  Clubhuis-app: wat is het en hoe krijg je een uitnodiging?
More from Madison Garrett

Rapporten: Mogelijke gijzeling gaande op het kantoor van Ubisoft in Montreal

Volgens berichten van sociale media en Canadese nieuwskanalen is er een mogelijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *