De 5 beste Android apps in de Play Store van week 52 – 2020

Er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd aan de Play Store. De meeste zijn echter het proberen niet waard. In dit wekelijkse overzicht verzamelen we daarom de leukste Android apps, updates en games voor je.

Lees verder na de advertentie.

De 4 beste Android-apps van de afgelopen week

De Play Store draait elke week overuren. Er worden voortdurend nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games toegevoegd. U zult dit waarschijnlijk niet merken, omdat het meeste niet de moeite waard is om te downloaden. Android Planet scheidt daarom elke zondag het koren van het kaf. Dit zijn de beste Android-apps, updates en games van deze week.

1. Forager

Forager is eerder uitgebracht voor pc en verschillende gameconsoles. Nu is de game eindelijk beschikbaar voor je smartphone. Forager is een 2D-game waarin je bronnen verzamelt en beheert. Je gebruikt het dan om een ​​basis te bouwen en te verdedigen. Met het geld dat je verdient, kun je reizen en je basis verder uitbreiden.

Geen zin of geld om iets te kopen? Dan kun je ook met geweld gebieden veroveren. Onderweg los je puzzels op en ontdek je veel geheimen. Forager is een game die je qua graphics een paar decennia terug in de tijd neemt. Het plezier is er echter zeker niet minder om.

2. Lijst delen

Ben jij het soort persoon dat altijd iets vergeet als je naar de supermarkt gaat? Of die klusjes veel te lang thuis laten? Dan is Listshare wellicht iets voor jou. Met deze eenvoudige app kun je lijsten maken voor alles wat je maar kunt bedenken. U kunt ze ook gemakkelijk delen met uw familie of vrienden.

READ  CISA waarschuwt voor Emotet: 'Gevaarlijkste dreiging van dit moment'

Listshare maakt het zo gemakkelijk voor families (en groepen vrienden) om iedereen op de hoogte te houden van zijn of haar taken. Of het nu gaat om klusjes die uw zoon na school moet doen of om zich voor te bereiden op een weekendje weg. Het ontwerp van de app is heel eenvoudig, maar daardoor ook heel duidelijk.

Listshare gedeelde boodschappenlijst

Digitale taart

3. Virale dagen

Er zijn al meerdere games die reageren op de coronapandemie. Plague Inc.: The Cure gaat bijvoorbeeld helemaal over statistieken en het onderzoeken van een mogelijk vaccin. Viral Days is een stuk eenvoudiger. In dit SimCity-achtige spel moet je voorkomen dat het virus zich over een fictieve stad verspreidt. Als gezonde mensen te lang in de buurt van een besmet persoon zijn, raken ze zelf besmet.

Het is uw taak om dragers van het virus in quarantaine te plaatsen of naar het ziekenhuis te brengen. Ook heb je de beschikking over een maskersfabriek, zodat mensen zichzelf (een beetje) kunnen beschermen. Op de hogere niveaus heb je de mogelijkheid om een ​​lockdown in te stellen. Dit heeft echter grote invloed op de economische welvaart van de stad.

4. Empires Mobile

Oorlog staat voor de deur! In het strategiespel Empires Mobile is er een strijd gaande tussen mensen, elven en dwergen. Je kiest een van die drie partijen en begint je leger voor te bereiden op het slagveld. Tactisch inzicht is minstens zo belangrijk als brute kracht.

READ  Marcel van Roosmalen: Mag ik al naar huis? Het lijden riep feesten

Vooral fans van Game of Thrones en The Lord of the Rings zullen Empires Mobile geweldig vinden. Afhankelijk van welke mensen je kiest, zie je totaal verschillende werelden. De elfen wonen in een elegante stad omgeven door bossen en de mensen wonen in een indrukwekkend kasteel. Elk land heeft zijn eigen helden, die de uitkomst van de oorlog kunnen bepalen.

More from Madison Garrett

Genshin Impact verwijdert controversieel anti-cheatsysteem

PC-spelers uitten hun bezorgdheid over hun privacy, aangezien het anti-cheat-programma van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *