Ja! Hier kun je zien hoeveel tijd je hebt besteed aan het kijken naar Netflix

Schokkend of niet, we zijn benieuwd hoe vaak we dit jaar de rode “N” op het scherm hebben zien verschijnen. We konden niet al die uren in de sportschool doorbrengen, rechts? Goed, Er is een manier om erachter te komen.

verloren tijd

Het is heerlijk om een ​​middagje op de bank te zitten met Netflix, maar we weten ook dat we die tijd beter hadden kunnen besteden aan iets productiever. Maar goed, een mens heeft zijn dagelijkse dosis films en series nodig. Wil je weten hoeveel minuten je op netflix zit sinds je een account had op het streamingplatform? Je kunt het berekenen via de zogenaamde Netflix Calculator.

Je kunt je kijkactiviteit uploaden naar de website van Netflix Calculator en deze tool berekent vervolgens het aantal minuten dat je films, series en documentaires hebt gekeken. De tijd die je verspilt met kibbelen met je partner over wat je nu moet kijken, is hier niet bij inbegrepen.

Verzoek om activiteitsweergave

Om de rekenmachine te gebruiken, moet u uw kijkactiviteit downloaden. Geen idee hoe je dit precies moet doen? Wij begeleiden u er doorheen.

  1. Ga naar Netflix.com in je browser;
  2. selecteer “Account” door op het vervolgkeuzemenu rechtsboven te klikken;
  3. Scrol omlaag naar Profiel en Ouderlijk toezicht. Klik op de vervolgkeuzelijst voor het account waarvan u de weergavegegevens wilt weten. Hier ziet u “Activiteit bekijken”. klik op “Bekijken”;
  4. Scroll naar beneden en klik op Alles hier downloaden. Dat is het!

Je kijkactiviteit vind je dan terug in je downloads. Laad dit bestand vervolgens in de Netflix Calculator, bekijk en open het. De tool laat zien hoeveel minuten je dit jaar op Netflix hebt doorgebracht, hoeveel minuten je gemiddeld op Netflix hebt doorgebracht de afgelopen 30 dagen en hoeveel uur je op Steam hebt doorgebracht sinds je je account hebt aangemaakt.

READ  Fortnite-maker op dag 1 bèta: Apple oefent volledige controle uit

Worden we gelukkig van ons uitzendgedrag? Niet veel. Zullen we het minder doen? kleine kans.

Bron: Marie Claire | Foto: Jenny en Georgië

More from Madison Garrett
Kevin O’Connell van Vikings heeft zich gefocust op het verbeteren van zijn gameday-zichtbaarheid voor 2023
INDIANAPOLIS – Een jaar geleden, toen hij zich voorbereidde op zijn eerste...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *