Ja, Nintendo werkt samen met “Edible” om Mario Kart Snack-cadeaus te krijgen

Het lijkt erop dat Nintendo of America de afgelopen maanden op het punt stond samen te werken met verschillende voedingsproducten en -diensten, omdat mensen graag eten en games spelen, veronderstellen we? Hoe dan ook, er is een nieuw partnerschap geboren met “Edible”, wat nogal zwakke banden heeft Mario Kart 8 Deluxe.

Voor degenen die het niet weten, Edible is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het serveren van snacks en desserts ongeveer Als een boeket bloemen, al merken we op dat het terugkerende element in de beschrijving “swizzle” is; Iedereen houdt van wat swizzling. De specialiteit is het geconserveerde fruit van verschillende soorten bedekt met chocolade, suikers en suikers, geserveerd bij speciale gelegenheden.

Het persbericht geeft een goed beeld van wat er te zien zal zijn, samen met enkele doorgaans buitensporige opmerkingen van bedrijfsleiders.

“Door samen te werken met Edible hopen we dat je een Nintendo-themafeest aan je dag kunt toevoegen”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing, Nintendo of America. “Als de zomer begint, is het een geweldige kans om deze volgende prestatie in het leven een extra boost te geven, of het nu is ter ere van het winnen van een grote race, of gewoon een glimlach delen met iemand van wie je houdt.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Nintendo”, zegt Somaya Fred Silber, Vice President E-Commerce bij Edible.®. “Terwijl we onze positie op het gebied van digitale geschenken blijven benutten, zijn we verheugd om deze activering aan te kondigen met exclusieve nieuwe producten om u te helpen die speciale gelegenheden te vieren.”

Eetbaar® Biedt een breed scala aan heerlijke vers fruitarrangementen en gebak van de voedselbakkerij merk en andere lekkernijen. Met de nieuwe samenwerking tussen Nintendo en Edible kun je vrienden en geliefden cadeau doen Mario Kart 8 Deluxe Inspirerende verrassingen vanaf 12 juli in de VS en Canada. Van game-avond tot date-avond, tot verjaardagen en terug naar school, bereid je voor op een energieke glimlach. Laat de mensen in je leven weten dat je aan ze denkt Mario Kart 8 Luxe traktaties thema en Super Mario Thema ballonnen!

Voor een midzomer Nintendo Switch-feestscène, waarom niet uitgeven aan het nieuwe Rainbow Road Arrangement? Zoals haar geprezen Mario Kart Dit arrangement, genoemd naar de cursus, heeft een indrukwekkend kleurenpalet, bestaande uit verse ananasmunten en sterren, regenboogbessen, druiven en watermeloen.

Als je iemands verjaardag feestelijker wilt maken, bevat het Cookie & Fruit Power-Up Verjaardagspakket vers fruit, ananassterren, koekjessandwiches en Super Mario Thema verjaardagsballon. Of, als je een groot gebaar moet maken, zegt niets “I care”, zoals de levendige Cup FruitFlowers® Pakket. Als je het volledige assortiment Nintendo-cadeaus met zoete thema’s wilt zien, ga dan naar Edible’s website. Bovendien biedt Edible het gemak van gratis bezorging op dezelfde dag en de volgende dag.

Er is ook een weggeef-/sweepstake-schema voor Nintendo Switch-systemen met een exemplaar van de MK8 Deluxe, hoewel de link voorlopig gewoon naar de websitepagina voor themapakketten verwijst — dus in ieder geval Blader door het volledige assortiment. Het lijkt erop dat bij elke aankoop ook willekeurig 100 platinapunten voor My Nintendo worden geleverd!

Daar heb je het, het nieuwste willekeurige dieetprogramma van Nintendo of America; Als je het gevoel hebt dat je heerlijke fruit geen Nintendo-thema, chocolade en sizzle heeft, weet je waar je heen moet.

READ  5 Rafales zullen vandaag in Ambala landen in India, zullen zich bij IAF's Golden Arrows Squadron voegen
Written By
More from Aubrey Mason
Valheim’s nieuwe video toont de aanstaande veranderingen in Ban en het verbazingwekkende
Iron Gate Studios, ontwikkelaar van Valheim, bevindt zich momenteel in de druppelmodus...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *