The Walking Dead en Ironcast blijven gratis op pc

Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om te wijzen en te lachen om het uitgangspunt van het Walking Dead-brugbouwspel, gezien het trackrecord van het IP in de gameruimte, maar als iemand die Bridge Constructor Portal heeft gespeeld en uiteindelijk leuk vond, ben ik gewoon niet oké met dit verwisselbare puzzelspel sta ik er helemaal voor open. Daryl is minder aantrekkelijk dan een bouwsimulator. De laatste tijd vond ik het heel gemakkelijk om niet eens de moeite te nemen om sommige van deze gratis dingen in te wisselen, wat een raar gevoel is – er is “Natuurlijk, ik zou dit spel ooit kunnen spelen, misschien ook”, en dan is er “Nee, dat zal het nooit. ” Ik hou van speelgoedwinkel De steeds groter wordende digitale is net zo leuk als de volgende persoon, maar ik heb beperkingen in het claimen van dingen ervoor.

De consensus lijkt echter te zijn dat Bridge Constructor: The Walking Dead minder een ervaring is dan de meer op build gerichte en boeiende pop-up van Portal, dus ik zal mijn verwachtingen onder controle houden. Met de middelen om te beheren, voel ik wat frustratie opdoemen. Jordan Defour

Vooruitkijkend naar volgende week, zullen Epic Games Store Obduction (van de makers van Myst) en Offworld Trading Company (voor RTS-liefhebbende economen) het distribueren. Solide. Jordan is een van de oprichters van Destructoid en een poster van schijnbaar willekeurige afbeeldingen. Ze zijn allesbehalve willekeurig.

Waard om te delen? Ik weet dat sommigen van jullie het hebben gespeeld en misschien een tip hebben. Wat Ironcast betreft, zijn mijn gedachten erg beperkt, behalve om te zeggen dat de Victoriaanse Steampunk-walkers en het matchen van edelstenen een nette combinatie is. Dreadbit gaat naar het Puzzle Quest-publiek, zij het met meer willekeur en roguelite-haken om mee te kampen.

READ  Storybook Brawl probeert te herhalen wat Hearthstone Battlegrounds begon

Hoogtepunten van gamenieuws

  • Titel: The Walking Dead en Ironcast blijven gratis op pc
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van nieuwsupdates over gaming.

Disclaimer: als je dit nieuws of artikel wilt bijwerken/wijzigen/verwijderen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Written By
More from Max Mcgee
Stop met feesten of we gaan misschien weer op slot, vertelt de regionale chef aan de jonge Catalanen
BARCELONA – Jonge Catalanen moeten stoppen met feesten om een ​​golf van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *