Jailbreak is nu beschikbaar voor iOS 15 en 16: het kan ermee

Het heeft even geduurd, maar hackers wisten iOS 16 (en 15) te jailbreaken. Lees hier voor welke apparaten de jailbreak beschikbaar is!

Lees verder na de aankondiging.

iOS 16 is moeilijk te hacken

Apple heeft zich lange tijd meer gericht op hardware- en OS-beveiliging Er worden regelmatig beveiligingsupdates uitgebracht. Dat merk je ook aan het (gebrek aan) jailbreaken: het duurde deze keer lang voordat hackers de jailbreak loslieten.

Nu is het eindelijk gelukt en is de jailbreak niet alleen voor iOS 15 beschikbaar, maar ook per direct iOS 16. Het palera1n-team heeft een jailbreak uitgebracht die beschikbaar is voor iOS 15.0 tot en met iOS 16.2. Of een jailbreak ook werkt De nieuwe iOS 16.3 bèta is niet bekend.

Jailbreak op iOS: dat kun je ermee doen

Met de nieuwe jailbreak voor iOS 15 en 16 kun je een extensie behouden Iphone Het is precies ingesteld zoals jij het wilt. De iPhone is tenslotte beroemd en berucht om de manier waarop alles op het apparaat is geïnstalleerd. Als gebruiker heb je – zeker met iOS 16 – inderdaad meer vrijheid bij het instellen van je telefoon, maar het blijft beperkt tot het aanbod van Apple.

Met een jailbreak zijn de mogelijkheden van je telefoon veel uitgebreider. Je kunt apps op je iPhone zetten die niet in de App Store te vinden zijn, nieuwe thema’s downloaden en je telefoon meer persoonlijkheid geven. Maar pas op: Apple staat jailbreaken niet toe. Als je je iPhone jailbreakt, vervalt automatisch je garantie.

READ  Competitie: Ontwerp het perfecte motorjack voor dames
De Europese Commissie klaagt Apple aan

De jailbreak werkt op deze Apple-apparaten

De jailbreak is dus beschikbaar voor iOS 15 en 16, maar alleen op een beperkt aantal apparaten. Jailbreaking is beschikbaar op iPhone 8 (Plus), iPhone X, iPad 5, iPad 6, iPad 7 en iPad Pro (1e en 2e generatie). De jailbreak kan dus niet worden geïnstalleerd op de nieuwste Apple-apparaten. Dit komt omdat ze een andere chip hebben.

Je hebt een Linux of Mac nodig om de jailbreak te downloaden. Het installatieproces is erg moeilijk en is vooral gericht op ontwikkelaars en experts. Aangezien jailbreaking nog relatief nieuw is, zijn er weinig andere jailbreak-apps en tweaks beschikbaar. We raden sowieso af om een ​​jailbreak te downloaden en te installeren.

iPhone personaliseren: zo doe je dat

Wil je je iPhone aanpassen, maar geen jailbreak installeren? We hebben eerder uitgelegd hoe Personaliseer je startscherm En hoe gaat het met jou Het stelt je telefoonachtergrond automatisch in op verschillende locaties!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan bij ons aan Dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *