Jammu en Kashmir: 4G-internetdiensten hersteld in Ganderbal, Udhampur-districten

Indian Army

Indiaas beveiligingspersoneel houdt de wacht in Srinagar, Jammu en Kasjmir.Reuters

De J & K-administratie herstelde 4G-internetdiensten in de districten Ganderbal en Udhampur op zondag 16 augustus vanaf 21.00 uur. De internetsnelheid blijft echter beperkt tot 2G, alleen in andere districten.

Na negen maanden werden de mobiele 4G-internetdiensten hersteld in twee districten van Jammu en Kasjmir – Udhampur in de Jammu-regio en Ganderbal in de Kasjmirvallei, op “proefbasis”.

Besluit om van kracht te blijven tot 8 september

Mobiele telefoon

[Representational image]Creative Commons

Volgens het bevel van de hoofdsecretaris van de Union Territory, Home, Shaleen Kabra, verklaarde: districten, blijft de internetsnelheid beperkt tot alleen 2G. “

De bestelling zei ook over vaste vaste verbindingen, internetconnectiviteit, zonder enige beperking, blijft beschikbaar met Mac-binding. Het besluit zou van kracht blijven tot 8 september, tenzij eerder gewijzigd, zei het.

Het bevel kwam nadat het Hooggerechtshof de centrale overheid had opgedragen om de mogelijkheid te onderzoeken om de 4G-connectiviteit in ieder geval in sommige delen van J&K te herstellen zonder de veiligheid van het land in gevaar te brengen.

Internet- en spraakdiensten werden verbroken op 5 augustus 2019, toen de centrale overheid artikel 370 afschafte dat speciale rechten gaf aan de voormalige staat Jammu en Kasjmir. Sindsdien zijn breedband- en 2G-diensten gefaseerd hersteld.

READ  India arresteert de Zuid-Koreaanse CEO, elf anderen wegens gaslekkage bij LG Polymers
Written By
More from Max Mcgee

Little Hope recensie | PC-gamer

Moet weten Wat is het? Het tweede deel van een horrorbloemlezing, dit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *