USPS-crisis: Trump’s vinger wijzen op het postkantoor is de laatste poging om de geschiedenis in realtime te herschrijven

USPS-crisis: Trump's vinger wijzen op het postkantoor is de laatste poging om de geschiedenis in realtime te herschrijven
Het met de vinger wijzen en de verkeerde informatie van de president over de onrust binnen de USPS was zijn laatste poging om de geschiedenis in realtime te herschrijven tot een versie die beter past bij zijn herverkiezingsverhaal.

Hij heeft lang hetzelfde gedaan met de economie. Ondanks het feit dat de Amerikaanse economie in het tweede kwartaal met 32,9% op jaarbasis is gekrompen en dat tientallen miljoenen Amerikanen hun baan hebben verloren als gevolg van de pandemie, beweerde Trump zaterdag dat de VS getuige is van ‘het snelste economische herstel in Amerikaanse geschiedenis “vanwege het” fundament “dat door zijn regering is gelegd. Hij prees een recordhoogte in detailhandelsverkopen en winsten op de aandelenmarkt als bewijs van een herstel dat de kiezers ertoe zou aanzetten om hem in november te steunen.

“Als ik win, welke – ik hoop te winnen, hoe kun je dat dan niet doen als je cijfers als deze zowel over het virus als over de economie ziet?” Zei Trump tijdens een persconferentie op zaterdag in zijn golfclub in Bedminster, New Jersey. “Ik bedoel, we moeten winnen. We moeten allemaal dit ongelooflijke ding draaiende houden. En ik heb het een keer gebouwd en ik zal het opnieuw bouwen.”

Democraten de schuld geven

In een tijd waarin zijn regering verwikkeld is in controverse over haar pogingen om USPS-operaties in te perken toen de vraag naar post-in-stembiljetten exponentieel is toegenomen als gevolg van de pandemie, probeerde Trump de financieringsproblemen van het bureau aan de Democraten te wijten. Hij zei dat ze de onderhandelingen over het volgende stimuleringspakket blokkeren vanwege een impasse over het door de Democraten voorgestelde hulppakket voor staten die hun schatkist leeggaven tijdens de strijd tegen de pandemie.

Vrijdag waarschuwde de postdienst, die vastzit in langdurige financieringsproblemen, bijna alle 50 staten en Washington, DC, dat de post-in-stembiljetten mogelijk niet op tijd door de verkiezingsbureaus worden ontvangen om te worden geteld.

CNN en andere nieuwsorganisaties meldden vrijdag dat de postdienst de openingstijden in verschillende staten heeft verminderd en in sommige staten brievenbussen van de straten heeft verwijderd, aldus vakbondsfunctionarissen.

(Vanaf zaterdagmiddag konden vertegenwoordigers op het nationale hoofdkantoor van de USPS in Washington nog steeds niet bevestigen of ze zouden stoppen met het verwijderen van brievenbussen tot na de verkiezingen.)
Trump gaf vorige week tijdens een Fox News-interview toe dat hij op zijn minst een deel van de voorgestelde noodfinancieringsinfusie voor het postkantoor verzet, omdat hij gelooft dat het aantal post-in-stembiljetten stijgt. tijdens de pandemie zal de democraten begunstigen. In de NPR / PBS / Marist poll Vorige week vrijgegeven, zegt 62% van de supporters van Joe Biden dat ze van plan zijn hun stem uit te brengen via de post, terwijl 72% van de supporters van Trump zegt dat ze persoonlijk zullen stemmen.
Tijdens het Fox-interview zei Trump dat de Democraten $ 25 miljard willen voor de USPS als onderdeel van de stimuleringsonderhandelingen met $ 3,5 miljard gericht op stemmen via mail. Hij herhaalde toen zijn ongegronde claim dat stemmen per post zal leiden tot kiezersfraude, waarbij wordt verklaard dat de 3,5 miljard dollar zal gaan naar “iets dat frauduleus zal blijken te zijn”.

Trump onthulde zijn eigen politieke berekeningen met betrekking tot postkantoorfinanciering en zei vervolgens in dat Fox-interview dat als democraten die financiering niet krijgen, ‘dat betekent dat je geen universele post-in kunt hebben’. (Huisspreker Nancy Pelosi heeft gezegd dat de tweeledige raad van gouverneurs die de USPS leidt – een raad waarvan de leden worden benoemd door Trump – het voorstel van $ 25 miljard voor USPS in de volgende stimuleringswet heeft aangevraagd).

READ  games blijken goed te zijn voor de hersenen van kinderen

Op zaterdag bleef Trump twijfels zaaien over de integriteit van de verkiezingen in november en beweerde zonder enig bewijs dat “universele mail-in stemmen catastrofaal zal zijn” en “ons land tot een lachertje over de hele wereld zou maken”.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw stem voor 2020-mail wordt geteld
Hij beweerde niet op de hoogte te zijn van de details van het terugschroeven van postdiensten onder nieuw Postmaster-generaal Louis DeJoy, een GOP-donor en Trump-fondsenwerver, noemt DeJoy een ‘fantastische man’ die ‘de postkantoor weer geweldig. ”Op vrijdag meldde CNN dat de inspecteur-generaal van de USPS controversiële beleidswijzigingen door DeJoy herziet, waaronder het elimineren van overuren voor arbeiders.

‘Ik weet niet wat hij doet. Ik kan alleen maar zeggen dat hij een heel slimme man is,’ zei Trump zaterdag.

Democraten overwegen om het Huis van Afgevaardigden al volgende week weer in zitting te brengen om de problemen waarmee de USPS te maken heeft te bespreken, aldus CNN die zaterdag laat rapporteerde.

Voormalig president Bill Clinton bekritiseerde de veranderingen die de postmeester-generaal zaterdag had aangebracht.

‘We verwachten van onze gekozen functionarissen dat ze het stemrecht beschermen en ervoor zorgen dat elke stem wordt geteld. Deze aanval op de postdienst – een instelling zo oud als de Republiek zelf en afhankelijk van en vertrouwd door miljoenen Amerikanen – is bedoeld om zorg ervoor dat geen van beide wordt gedaan, “tweette Clinton.

Trump claimt vooruitgang met de pandemie

Trump probeerde zaterdag een vrolijke toon te slaan toen hij een update gaf over de positiviteitspercentages van coronavirusgevallen en ziekenhuisopnames. Hij haalde verbeteringen aan in de doorlooptijden van tests door commerciële laboratoria en zei dat de administratie haar focus heeft geïntensiveerd op het beschermen van de meest risicovolle personen in verpleeghuizen en instellingen voor langdurige zorg, door beschermende uitrusting en snelle testapparatuur naar die locaties te haasten.

Vanaf zaterdag waren er minstens 5,3 miljoen gevallen van coronavirus in de VS en meer dan 169.000 Amerikaanse doden. Het zevendaagse gemiddelde van nieuwe gevallen daalde in 22 staten vanaf zaterdag, maar vorige week bleef de VS gemiddeld meer dan 1.000 doden per dag halen.
Terwijl de regering-Trump blijft aandringen op studenten om terug te keren naar school voor persoonlijke instructie, zegt nieuwe richtlijnen van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention dat de Covid-19-percentages bij kinderen gestaag toenemen, waardoor nieuwe angsten voor ouders ontstaan. Uit een analyse van de American Academy of Pediatrics en de Children’s Hospital Association bleek ook dat het aantal Covid-19-gevallen bij kinderen in de periode van vier weken van 9 juli tot 6 augustus met 90% is toegenomen.
Trump zei zaterdag ook dat hij het niet eens was met de beoordeling van CDC-directeur Dr.Robert Redfield dat Amerika klaar zou kunnen zijn voor “de ergste val die we ooit hebben gehad vanuit het oogpunt van de volksgezondheid”, als mensen de CDC niet volgen. richtlijnen voor elementaire veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van maskers en het vermijden van drukte.

“Je kunt het niet vergelijken met 1917, dat was ongelooflijk. Dat was verreweg de ergste ooit”, zei Trump zaterdag, verwijzend naar de grieppandemie die in 1918 en 1919 wereldwijd tientallen miljoenen doden veroorzaakte. “Nee, dat doe ik niet. daar ben ik het niet mee eens. “

READ  Op Coronavirus, Sharad Pawar's veeg naar "Een tempel bouwen"

“Ik geloof echt dat Amerikanen, velen dragen maskers, wat een goede zaak is,” voegde Trump er zonder enige ironie aan toe, nadat hij zo lang in het openbaar een masker had gedragen en veel van zijn meest loyale GOP-gouverneurs hebben geweigerd. om maskermandaten op te leggen in hun staten. “Als je naar de cijfers kijkt, de manier waarop de cijfers naar buiten komen, ik bedoel, het is erg indrukwekkend als je ziet wat er gebeurt … We hebben het goed gedaan. We hebben het gesloten.”

Hij draaide zich toen onmiddellijk om naar de economie, waarop hij rekent om zijn herverkiezingsvooruitzichten te redden: “Onze economie zal records vestigen – als domme mensen volgend jaar niet worden gekozen, hebben we een van de beste jaren. die we ooit hebben gehad. ”

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *