Ja’Quan McMillian wordt de eerste Broncos-speler die onhandige pogingen in back-to-back-games herstelt sinds Von Miller

Ja’Quan McMillian wordt de eerste Broncos-speler die onhandige pogingen in back-to-back-games herstelt sinds Von Miller

In het begin van de Sunday Night Football-wedstrijd van de Broncos tegen de Vikingen op Empower Field op Mile High dwong de verdediging van Denver een onhandige poging af.

Cornerback Ja’Quan McMillian #29 van de Denver Broncos herstelt een onhandige poging van quarterback Joshua Dobbs #15 van de Minnesota Vikings tijdens het eerste kwart van een NFL-wedstrijd op Empower Field op Mile High op 19 november 2023.

Matthew Stockman/Getty Images


Broncos linebacker Baron Browning ontdeed quarterback Josh Dobbs toen veiligheid Kareem Jackson hem raakte en de bal de lucht in vloog. Cornerback Ja’Quan McMillian herstelde zich.

CBS-sportschrijver Geschreven door Jared Dublin Uit het stuk: “Een heel knap spel van de Vikingen vanaf de derde plaats eindigt in een ramp. Ze stonden in de rij in het jachtgeweer, maar TJ Hockenson kwam binnen en stelde zich onder het midden op, en stuurde het vervolgens naar QB Josh Dobbs. Het leek erop dat Dobbs dat was Ik ga een eerste down krijgen… maar hij werd geraakt om de bal te kraken en aan te raken.’

Dit was de tweede wedstrijd op rij waarin McMillian een onhandige poging herstelde. De laatste Broncos-speler die dit deed was Von Miller sinds 2015.

De onhandige poging markeerde ook de zevende wedstrijd op rij waarin de Broncos een afhaalmaaltijd scoorden. De Broncos hebben geen lange reeks van afhaalrestaurants meer gehad sinds het seizoen 2016. Het team had elf wedstrijden op rij waarin ze afhaalrestaurants scoorden tijdens de seizoenen 2015 en 2016.

“De verdediging van de Broncos blijft op stoom”, schreef de NFL op hun X-account Deel een van de belangrijkste gebeurtenissen uit het stuk.

READ  Hier is Grove Street in GTA 5 opnieuw gemaakt in Cities: Skylines

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *