Konami’s “Felix The Cat”-collectie verschijnt op ESRB

Konami’s “Felix The Cat”-collectie verschijnt op ESRB
afbeelding: Afbeelding via YouTube

Klassiek stripfiguur Felix de kat Volgens een nieuwe ranglijst lijkt het erop dat de videogame een comeback maakt Kwam op ESRB.

Felix the Cat for Switch en verschillende andere platforms worden beschreven als een “actieplatformer” waarin spelers Felix door verschillende 2D-omgevingen navigeren terwijl hij op avontuur gaat om zijn vriendin te redden van een kwaadaardige professor. Hier is de volledige beschrijving:

“Dit is een verzameling spannende platformspellen waarin spelers Felix helpen zijn vriendin te redden van een kwaadaardige professor. Spelers doorkruisen 2D-omgevingen terwijl ze gadgets en voertuigen gebruiken (zoals een bokshandschoen, een tank en een onderzeeër) om kleine tekenfilmwezens te verslaan. Vijanden vallen meestal van het scherm als ze worden geraakt; stel je een aantal Boss Encounters voor. Grillige pistoolaanvallen, tekenfilmbommen en lichte explosies.

De beoordeling is “E” voor iedereen en deze collectie zou wat “mild fantasiegeweld” moeten bevatten. Sluit je aan bij Felix the Cat op Nintendo-platforms Gaat terug tot de dagen van NES en Game Boy (1992/93) Met Hudson Soft als ontwikkelaar.

Konami heeft de afgelopen jaren nog verschillende andere klassieke collecties uitgebracht. Vorige maand verscheen Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 op alle platforms, inclusief Switch.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *