Jay-Z schopte collega-rappers van de set van zwoele Beyoncé-video

Jay-Z schopte collega-rappers van de set van zwoele Beyoncé-video

Jay-Z was beschermend tegen vrouw Beyoncé lang voordat ze “Ik doe” zeiden, volgens Houston rapper Bun B.

Solo-artiest en de helft van het legendarische hiphopduo UGK, Bun (geboren Bernard Freeman) herinnerde zich onlangs dat ze waren opgestart van de muziekvideo-set van Beyonce’s single uit 2005, “Check On It”, over Jay’s bezorgdheid voor andere mannen die getuige waren van Bey’s onthullende kostuums en zwoele dansbewegingen.

“We zijn op de set en we zijn de video aan het filmen, en als je naar de video kijkt, zijn er een heleboel schrale outfits. Queenie [Bun B’s wife] is er ook, dus het is niet alsof ik daar kwijl over een andere vrouw, “vertelde Bun aan Sama’an Ashrawi over Podcast van “The Nostalgia Mixtape”. “Maar we hebben zoiets van‘ Whoa, dit is gek. Beyoncé danst in dit korte rokje en danst als een soort bikini, weet je wel. “

“Ik denk dat dit het toneel is met de stoel, dus het is net als zij en verschillende andere meisjes en ze hebben allemaal deze korte rokken aan en ze dansen allemaal verleidelijk op de stoel,” vervolgde hij. “Ze hebben een been op de stoel, zodat je een soort dij kunt zien en misschien een beetje billen als je hard genoeg staart.”

De ‘Get Throwed’-artiest, 47, zei verder dat Hov een van Beyoncé’s assistenten belde om de algemene sfeer van de shoot op te pikken en dat hij niet gelukkig was.

“Hij zei:‘ Ja, hoe gaat het met de video, wat gaat er goed, zijn de jongens daar? ’Alle jongens die bij ons zijn, zijn de enige mannen daar. Nou, laat me dit zeggen: er waren andere mannen, maar ze waren niet hetero ‘, vertelde Bun.

READ  Godzilla bevestigd als gastpersonage in de vechtgame

“Dus ze komen onmiddellijk naar ons toe en ze schoppen ons allemaal naar onze kleedkamers en er wordt ons gezegd dat we daar moeten blijven totdat we moeten schieten. We mogen Beyoncé niet meer zien dansen. “

Uiteindelijk benaderde Bey zelf de groep om zich te verontschuldigen.

“‘ Het spijt me zo dat jullie de kamer moesten verlaten, maar Jay voelt zich niet op haar gemak ’, herinnert Bun zich. “En we hebben allemaal zoiets van: ‘We begrijpen het volledig, dat is geen probleem, we zijn blij hier te zijn.'”

Jay liet UGK zien op zijn hit “Big Pimpin” uit 2000. “Check On It”, terwijl hij te zien was in de remake van “The Pink Panther” uit 2006 – waarin Bey samen met Xania speelde – werd uiteindelijk niet opgenomen in de soundtrack van de film.

Jay-Z en Beyoncé zouden in 2008 trouwen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *