WhatsApp Down; Gebruikers in India en over de hele wereld Verbinding rapporteren, andere problemen: rapporteren

De meeste gebruikers (72 procent) meldden het verzenden of ontvangen van berichten, inlogproblemen. (Representatief)

New Delhi:

De berichten-app WhatsApp zag een storing in India en de rest van de wereld in de vroege uren van woensdag, waarbij duizenden gebruikers glitches meldden in het populaire einde om de versleutelde applicatie te beëindigen.

Volgens Down Detector, die realtime status- en uitvalinformatie bewaakt en biedt, beginnen gebruikers sinds 1:32 AM problemen te melden.

De meeste gebruikers (72 procent) meldden verbindingsproblemen, het verzenden of ontvangen van berichten en inlogproblemen.

Veel van de meer dan 1,5 miljard gebruikers, zowel op Android als op iOS, konden niet inloggen op de app. De reden achter het probleem is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf.

Op verschillende sociale media, waaronder Twitter, namen gebruikers berichten over de problemen waarmee ze werden geconfronteerd met de populaire platformonafhankelijke berichtentoepassing.

“Heeft iemand opgemerkt dat WhatsApp niet werkt … Of ben ik het gewoon …”, schreef een gebruiker op Twitter.

Een ander twitterde: “WhatsApp is niet beschikbaar, zelfs niet na het verwijderen, opnieuw installeren en opnieuw opstarten van mijn telefoon.”

“Ik kom op Twitter om te bevestigen of WhatsApp echt niet werkt #WhatsApp”, schreef een andere gebruiker.

#whatsappdown begon al snel te trenderen op Twitter.

Downdetector.com had gebruikers uit Sri Lanka, Peru, Londen, New Delhi, New York, Brazi, Nederland, Duitsland, Egypte, Colmbia, Kazachstan, Zweden, Roemenië, Trinidad & Tobago, Ierland enz. Die de storing rapporteerden.

Korte tijd later ging het platform echter weer functioneren.

Dit is niet de eerste keer dat de berichten-app niet meer werkt. WhatsApp-gebruikers hebben in januari 2019 twee keer met een soortgelijk probleem te maken gehad.

READ  Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl krijgen de Nintendo Switch Lite

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *