Jaylene Brown van de Boston Celtics zal ondanks een aanhoudende hamstringblessure in Game 1 spelen tegen de Milwaukee Bucks.

Boston – Celtics ster Jaylyn Brown Hij is van plan om zondag in Game One te spelen tegen de Milwaukee Bucks, omdat hij wordt geconfronteerd met een rechter hamstringblessure.

Brown liep maandag een blessure op in de Game 4-overwinning van zijn team op de Brooklyn Nets en had vrije tijd en interketentherapie nodig om te kunnen spelen. Celtics-coach Aimee Udoka en president Brad Stevens zeiden deze week dat er enige bezorgdheid bestaat dat de blessure Brown zal treffen tijdens de halve finale van de Eastern Conference.

“Het was nodig om twee dagen vrij te hebben, dus we krijgen de eer om voor de zaak te zorgen, zodat we het kunnen krijgen”, zei Brown na het sporten op zaterdagochtend. “Ik heb deze week wat tests gedaan, wat therapie gekregen en zou er klaar voor moeten zijn.”

Brown heeft de kwestie tijdens het seizoen bestreden. Hij raakte in november voor het eerst geblesseerd door een eersteklas verrekking en miste acht wedstrijden. Maar toen hij in december terugkwam, worstelde hij vijf wedstrijden voordat hij weer vijf wedstrijden moest stoppen om zijn hamstrings te laten rusten.

Deze keer was de blessure niet ernstig, maar het was een factor toen de risicoreeks begon.

“Elke keer als je met een langdurige blessure te maken hebt, moet je voorzichtig en voorzichtig zijn. Maar ik denk dat ik in orde ben”, zei Brown. “Dit is aan de onderkant van het spectrum, dus het komt wel goed met mij.”

More from Madison Garrett
Microsoft Flight Simulator werkt al aan Xbox Series X.
ik vloog rond Microsoft Flight Simulator Op de Xbox Series X de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *