Je hebt minder dan een maand om het US Civil Domain voor Age of Empires 3 gratis te ontgrendelen

Age of Empires III: Definitive Edition ontving eerder dit jaar zijn eerste nieuwe beschaving. De Verenigde Staten, waardoor spelers zich onmiddellijk afvroegen of ze al dan niet verslagen waren, kunnen momenteel worden gekocht met de DLC-pakket Of gratis ontgrendeld.

Om het gratis te krijgen, moet je een reeks van 50 in-game uitdagingen voltooien die zijn ontworpen rond elk van de 50 staten in de Verenigde Staten, gezamenlijk de 50 Country Challenge genoemd. Aangezien je maar in drie uitdagingen per dag kunt betalen, heb je minimaal 17 dagen nodig om de VS te ontgrendelen zonder geld te betalen.

Dat is meer dan twee weken aan aangepaste gameplay, wat een beetje een verplichting is, maar de ontwikkelaar heeft altijd gezegd dat de community regelmatig op de hoogte zal worden gesteld wanneer de 50 Cases Challenge eindigt. Deze kennisgeving is gedaan, En je hebt zelfs 22 juni Om gratis Amerikaanse burgers te veroveren. Daarna kun je nieuwe beschaving alleen ontgrendelen door deze te kopen voor $ 4,99 / £ 3,99.

Hier is een herinnering aan hoe de beschaving in de Verenigde Staten eruit ziet, voor het geval je hem nog niet in actie hebt gezien:

Het is vermeldenswaard dat op het moment van schrijven een (soort) bug betekent dat als je Civ gratis ontgrendelt in de VS, je nog steeds een in-game melding ontvangt waarin je wordt gevraagd om DLC te kopen. De ontwikkelaars weten dit – technisch gezien heb je de inhoud nog steeds niet, ook al heb je de inhoud Verkocht Pakket totdat het spel het aan jou probeert te verkopen.

READ  Bekeken Apex Legends Wattson nerf

Dit heeft geen invloed op je vermogen om in de VS te spelen, zelfs niet wanneer de gratis ontgrendelingsperiode afloopt.

Koop nu: Age of Empires 3 is overal beschikbaar Games Pass voor pc

Age of Empires III: Definitive Edition zal dit jaar nog een uitbreiding hebben, met als thema Afrikaanse beschavingen, en we wachten natuurlijk reikhalzend op meer nieuws over Age of Empires 4.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Je hebt minder dan een maand om Civic Education for Age of Empires 3 gratis te ontgrendelen in de Verenigde Staten”, “Type”: “Publication “,” Categorie “:” age-of-empires-iii-Definitive-edition “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Tantalus Media “,” genre ” : “Strategy Gamer”, “title”: “Age of Empires III: Definitive Edition”, “genres”:[“Strategy Gamer”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Tot dusver zijn 116 dieren omgekomen in het overstroomde Kaziranga-park, 143 gered

Met meer dan 90 procent van de land- en bosgebieden in het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *