Bandai Namco kondigt My Hero Academia: Ultra Rumble aan voor consoles en pc

UA High School-studenten gaan Plus Ultra op elkaar en op hun vijanden. Bandai Namco heeft aangekondigd dat er een nieuwe gratis te spelen Battle Royale-game, My Hero Academia: Ultra Rumble, naar PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc komt.

volgens jimatsuBandai Namco onthulde de game in het laatste nummer van Wekelijkse sprong tijdschrift. Een releasedatum is niet aangekondigd, maar het Japanse tijdschrift grapte dat spelers zullen samenwerken om “een 24-speler waar voor hun geld te winnen in multiplayer!”

My Hero Academy: Ultra Rumble voert een gesloten bèta uit voor een select aantal spelers om de game en alles wat het te bieden heeft te testen vóór de lanceringsdag. Details over de gesloten bètatest en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden, vindt u in de game Officiële website Wanneer het beschikbaar komt voor het publiek. Op het moment van schrijven ervaart de website een 403-fout en we weten niet wanneer deze correct wordt gestart.

De aankondiging van My Hero Academia: Ultra Rumble volgt op My Hero Ultra Impact, een mobiele RPG die ergens dit jaar na de lancering in Japan in mei 2021 naar het Westen zal komen. Spelers kunnen zich vooraf voor deze game registreren op Google Play en App Store, afhankelijk van het apparaat. De game kent 50 Hero Gems toe voor elke 30.000 mensen die zich vooraf registreren, en het maximum aantal spelers uit de westelijke regio’s dat dit kan doen is 150.000 – dit geeft alle vooraf geregistreerde spelers 500 Hero Gems.

Afbeelding via Weekly Jump (screenshot door Gematsu)
Afbeelding via Weekly Jump (screenshot door Gematsu)
Written By
More from Max Mcgee
Call of Duty: Warzone’s eindeloze gasmaskerbug is verholpen
Je zou vanaf nu een beetje vervelende Call of Duty: Warzone-gasmaskerbug in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *