Je kunt binnenkort geen oudere versies van Steam-games spelen

De nieuwste bèta van Steam heeft een functie toegevoegd die gebruikers de mogelijkheid lijkt te ontnemen om game-updates ongedaan te maken of oudere versies van games op Steam te spelen. Onder de nieuwe versie kunnen gebruikers Steam-gamerepositories niet downloaden om eerdere updates van games die ze bezitten uit te voeren – en velen zijn niet tevreden met deze verandering.

Er zijn talloze games die drastisch veranderen tussen updates – er is bijvoorbeeld een hele fancommunity die zich door de jaren heen heeft toegelegd op het onderzoeken en archiveren van alle verschillende versies van Minecraft, en Counter-Strike wordt regelmatig bijgewerkt met grote veranderingen.

Vanaf nu is het helemaal mogelijk Download en speel oude versies van games Eigendom op Steam met de hulp van ergens zoals SteamDB – Het enige wat je hoeft te doen is de repository vinden van de versie die je wilt spelen. echter, de 23 september Steam-bèta-update Het lijkt een einde te hebben gemaakt aan deze praktijk – dus als deze update eenmaal correct naar Steam is uitgerold, kan niemand oudere versies op de Valve-client uitvoeren.

Dit werd opgemerkt door SteamDB-maker Pavel Djundik, die bevestigde dat het nu onmogelijk zou zijn om oude game-opslagplaatsen van Steam-games met deze nieuwe code te downloaden en uit te voeren – tenminste als Steam dit op alle games afdwingt. Pavel zegt ook dat dit betekent dat SteamDB nu “terug moet gaan naar de tijd dat het alleen bestanden kon bijhouden voor wat het bezat” als het aanhield. Je kunt het boek van Pavel lezen Volledige en gedetailleerde uitleg over SteamDB.

READ  Humble Strategy Sale biedt Tropico, Darkest Dungeon, TABS en meer spotgoedkoop

Veel geknoei met stoom Ontevreden met deze wijziging Die vraagt ​​het tegenovergestelde. Of dat voor de livegang zal zijn, is natuurlijk geheel aan Valve.

{“schema”: {“page”: {“content”: {“headline”: “Je kunt binnenkort geen oudere versies van Steam-games meer spelen”, “type”: “news”, “category”: ” steam “}), ” user”: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Valve “,” genre “:” “,” title “:” Steam “,” genres “:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Spice Wars – Controleer de pc-systeemvereisten – GameSpace.com
Ontwikkelaar Shiro Games heeft een bestand bijgewerkt Steam .pagina Van de aankomende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *