Bekijk de nieuwe Material You-tools in Google Keep

Google om informatie op te slaan Een van de handigste applicaties in het Google-ecosysteem. Persoonlijk gebruik ik het veel, omdat het erg handig is om snel notities te maken op je telefoon en ze vanaf elk apparaat te openen. En nu is het zelfs nog beter, want het voegt zich bij de lijst met apps die Material You zullen gebruiken. Voor de definitieve release van Android 12Google zal binnenkort worden ge├»ntroduceerd en heeft gewerkt aan updates voor de meeste van zijn apps om ze vast te houden aan Material You en zijn UI-wijzigingen, evenals de belangrijkste functie voor dynamische thema’s, en Google Keep voegt zich bij die lijst.

De wijzigingen worden direct zichtbaar wanneer u ze samenvoegt met de huidige versie. De zoekbalk is nu korrelig, de zwevende actieknop is nu een rond vierkant en het belangrijkste is dat de kleuren veranderen met het kleurenpalet van de achtergrond. Dit is de standaardbehandeling die andere toepassingen hebben gekregen met materialen die tot nu toe opnieuw zijn ontworpen. Het lijkt erop dat de nieuwe versie van Google Keep niet anders zal zijn qua functionaliteit, met een lichtere verandering in vergelijking met de andere Meer radicaal herontwerp We hebben gezien.

De nieuwe versie van Keep lijkt op dit moment op grote schaal te worden uitgerold – je kunt de nieuwe interface zien met de ronde + knop op Android 11 als je de nieuwste versie hebt ge├»nstalleerd. Als je Android 12 gebruikt, krijg je mogelijk ook toegang tot een aantal coole nieuwe Material You-ontwerpen:

READ  Waar vind je Kurious Kamera's Blue Creatures

Helaas lijken de nieuwe tools gefaseerd uitgerold te worden (zucht). We hebben gezien dat sommige gebruikers 5.21.361.07.40 hebben gekregen en sommige met dezelfde versie die de oude widgetontwerpen behouden. De nieuwe versie van Keep is nu beschikbaar in de Play Store, maar dat kan Download het op APK Mirror Mocht je het nog niet zien.

Written By
More from Lesley Curry

De BMW M4 uit 2021 daagt de Audi RS5 en de Mercedes-AMG C63 uit in een nieuwe dragrace

De nieuwe BMW M4 wordt op dit moment beschouwd als de heetste...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *