Je kunt de Starfield-kaart verkennen (op een eenvoudige manier)

Je kunt de Starfield-kaart verkennen (op een eenvoudige manier)

Wil je de Starfield-kaart verkennen, maar niet wachten tot de releasedatum van 2023 om dit te doen? Ben je meer een fan van sterrenkaarten en wiskundige afstandsberekeningen dan van al dat saaie superspace-doodling? Goed nieuws dan, de door fans gemaakte Starfield System Browser is iets voor jou.

We leren nog steeds over de ruimtevaart van Starfield tussen zijn duizenden werelden en de MechWarrior-achtige slag van schepen, maar aangezien de game is uitgesteld tot 2023, hebben we misschien wat tijd om te wachten op de juiste informatie over hoe het systeemhoppen zal werken.

Op basis van de informatie die we hebben over de systemen die in het ruimtespel zijn onthuld in vergelijking met hun echte tegenhangers, plaatste gebruiker i_need_a_fast_horse een vroege versie van deze systemen. Starfield-navigatietool op reddit. Het toont een sterrenkaart samen met ongeveer 75 systemen – waarmee je kunt spelen om afstanden tussen sterren, beste warp-jump-vectoren, dichtstbijzijnde buren, op lichtjaar gebaseerde verbindingen en meer te zien. Je kunt zelfs een 3D “trailer” activeren – dat heeft echt wat nodig Ontspannende ruimtemuziek achter haar.

“De tool is nog steeds in intensieve ontwikkeling en een beetje ruw aan de randen”, maar ze zijn van plan om het constant te updaten tussen nu en de release van Starfield, zegt de maker van het programma. Ze benadrukten dat “zodra de game is uitgebracht, de juiste posities voor alle systemen gemakkelijk kunnen worden geëxtraheerd.” Ga het bekijkenDit komt misschien het dichtst in de buurt bij het spelen in het Starfield-universum voor een tijdje.

READ  Beste games zoals GTA 5 voor pc

We kunnen niet wachten op Starfield, hoewel er enkele elementen ontbreken in de ruimtevaart die een beetje frustrerend zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *