Samsung Gaming Hub officieel gelanceerd

Samsung Gaming Hub officieel gelanceerd

Tijdens de CES-presentatie van dit jaar kondigde Samsung de “Gaming Hub” aan – een door Tizen aangedreven gamestreamingplatform dat zich richt op cloudgaming-inspanningen van populaire bedrijven zoals Nvidia en Google, evenals een bedrijf genaamd Utomik. wij heeft dit gedekt In januari, maar nu wordt de Gaming Hub officieel gelanceerd op Samsung-tv’s!

De Samsung Gaming Hub is de ultieme thuisbasis voor al het gamen in je woonkamer. In plaats van dat je cloud-gaming-apps van derden afzonderlijk moet uitvoeren, kun je deze app eenvoudig starten en een game kiezen om te spelen op basis van de art-shell. Binnen enkele ogenblikken communiceert het met die diensten en start het spel voor je.

Naast het verbinden van Google-, Utomik- en Nvidia-apps met de Gaming Hub, zal Amazon Luna binnenkort ook beschikbaar zijn, waardoor je opties een beetje worden uitgebreid. Voeg daarbij het feit dat Xbox Cloud Gaming ook naar Samsung-tv’s komt, en woonkamer-tv’s zijn praktisch nieuwe generatie gameconsoles!

Als je een 2022 Neo QLED 4K- of 8K-tv, 2022 QLED of 2022 Smart Monitor Series-eenheid hebt, kun je updaten naar softwareversie 1302.5 om toegang te krijgen tot de nieuwe Gaming Hub-app. Laat het me weten in de comments hieronder als je het belangrijk vindt om één app te hebben om ze allemaal te regeren en al je cloudgames te huisvesten, of als je maar één service zoals Stadia of GeForce NOW gebruikt.

READ  Alle nieuwe functies zijn beschikbaar in de Epic Games Store

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *