Je kunt deze 8 open wereld games verwachten in 2020

Releasedatum: uitgebracht

Omdat we de spellen in chronologische volgorde voor je op een rijtje zetten, beginnen we met Ghost of Tsushima. De nieuwe game van Sucker Punch staat gepland voor 17 juli 2020 en belooft de ideale reis naar het oude Japan te worden. Je moet Huns verslaan en met een dodelijke wind over het eiland Tsushima razen, maar dat mag ook aangezien je de rol van ninja op je neemt.

In deze open wereld moet je op een bijzondere manier navigeren, namelijk door gebruik te maken van de windrichtingen. Je kunt dit lezen als de Ghost of Tsushima, die de gameplay al snel onderscheidt van andere open-wereldgames. De game biedt ook uitdagende gevechten waarbij een treffer van de katana je kan doden. Reken daar verbluffend afbeeldingen en een speciale filmmodus aan en je hebt een titel die veelbelovend klinkt.

De game is nu uitgebracht op PlayStation 4. Je kunt onze recensie hier lezen.

Releasedatum: 28 augustus 2020

Van het oude Japan schakelen we over naar de eerste helft van de jaren 1900 in de Verenigde Staten. Het begint allemaal in de jaren dertig en het avontuur van Tommy Angelo die onbedoeld in de maffiawereld belandt. De originele game is behandeld als een remake en heeft een nieuwe verflaag gekregen die iedereen in 2020 gewend is.

Toch biedt de titel meer dan alleen het eerste avontuur, want ook Mafia 2 en Mafia 3 zitten in deze collectie. Dit betekent dat je in de jaren veertig ook de straten van New York op kunt en eind jaren zestig je eigen imperium kunt opbouwen met Lincoln Clay. De drie titels samen zijn het prijskaartje meer dan waard en bieden jou de ideale manier om aan de realiteit te ontsnappen.

READ  Play! Speel! Speel!' Live-uitzending met Resident Evil Village en Final Fantasy VII Remake Intergrade gepland voor 21 maart

Releasedatum: 19 november 2020

De hit van het jaar is onlangs weer uitgesteld, maar belooft nog steeds de moeite waard te zijn. Cyberpunk 2077 is de nieuwe game van CD Projekt RED, de studio achter de beroemde The Witcher-games. Nadat het derde deel de Poolse studio op de kaart heeft gezet als het gaat om open werelden, belooft de nieuwste game nog groter en diverser te worden.

Dit keer speelt het spel zich af in de futuristische Night City, waar mechanische upgrades voor je lichaam net zo gemakkelijk te verkrijgen zijn als een pak melk in de supermarkt. Als V ga je de gevaarlijke straten van Night City in, want een huurmoordenaar moet ook zijn geld verdienen. Als je snel wordt opgejaagd, begint een dodelijk avontuur boordevol actie met Keanu Reeves.

Releasedatum: 2020

Hoewel we bereid zijn te wedden dat Assassin’s Creed Valhalla uitkomt voor Cyberpunk 2077, heeft de game officieel nog geen releasedatum. Tot die tijd is een vaag 2020 het enige waar we mee kunnen opschieten, maar dat is prima. Assassin’s Creed Valhalla ziet er fantastisch uit en lijkt het wachten meer dan waard.

Dit keer gaan we naar de tijd van de Vikingen die in oorlog zijn met Engeland vanwege het vruchtbare land. Het belooft een avontuur vol actie te worden waar Vikingschepen, bijlen en schilden de dagelijkse kost zijn. Het verborgen mes, het iconische wapen in de serie, is ook terug. Nu alleen die releasedatum en dan zijn we helemaal klaar om als Viking aan de slag te gaan!

READ  Bouw een uitgestrekte sci-fi-basis met je vrienden op CryoFall

Releasedatum: 2020

Marvel’s Spider-Man Miles Morales heeft ook een vage releasedatum van 2020. Toch is er een extreem grote reden om op dit moment naar de game uit te kijken, namelijk het feit dat de game wordt gelanceerd op de PlayStation 5. Miles Morales slingert zich in de nieuwe game. consoles als Spider-Man met zijn eigen spel.

De game is ontwikkeld door Insomniac Games, de studio achter Marvel’s Spider-Man, en bouwt voort op het verhaal van de PS4-game uit 2018. Miles is nu klaar om zijn eigen krachten te ontwikkelen en de straten van Harlem te beschermen. In de koude winter die New York teistert, moet hij dit doen en we staan ​​al te popelen om aan de slag te gaan.


Ubisoft

Release datum: 29 oktober 2020

We noemen Ubisoft ook wel de koning van de openwereldgames vanwege het grote aantal openwereldgames dat het bedrijf elk jaar op de markt brengt. Assassin’s Creed, Ghost Recon, The Division en natuurlijk Watch Dogs. Voor 2020 staat een nieuw deel van dat laatste gepland, namelijk Watch Dogs Legion.

Deze keer bezoek je dystopisch Londen dat is omgetoverd tot een bewakingsstaat. Het is aan jou om een ​​leger hackers op te bouwen en de Britse stad in je eigen speeltuin te veranderen. Letterlijk elke NPC die je kunt rekruteren om deel uit te maken van je leger. Je kunt zelfs als elk personage in het spel spelen!

Releasedatum: 2020

Niet alleen Watch Dogs Legion heeft een vage releasedatum van 2020, want Gods & Monsters, Ubisofts andere open wereldspel, is hetzelfde. Waar Watch Dogs Legion een open wereld vol geweld en griezels bevat, heeft Gods & Monsters vreugde en vreugde in gedachten.

Met een kleurrijke artistieke stijl en cartoonachtige figuren word je getransporteerd naar de tijd waarin goden hun krachten verdeelden over vechters tegen mythische wezens. Ubisoft heeft nog niet veel onthuld over Gods & Monsters. De kans is reëel dat de game wordt uitgesteld tot 2021, maar we hopen stiekem dat dit niet het geval is.

De weg naar Dying Light 2 is ongelooflijk lang geweest, maar helaas nog niet voorbij. De game zou oorspronkelijk begin dit jaar uitkomen, maar is vertraagd door ontwikkelaar Techland. Het bedrijf heeft geen nieuwe datum opgegeven. Toch verwachten we de game dit jaar.

Het tweede deel in deze first-person actiegame speelt zich vijftien jaar na het origineel af en legt de keuzes in handen van de speler. Hoe het verhaal zich afspeelt in de moderne middeleeuwen, hangt af van uw keuzes. Verschillende facties vechten voor het laatste water, de straten zijn vervallen in bendes en zombies teisteren de nacht. Het is aan jou om een ​​pad naar vrede te vinden in deze meedogenloze wereld.

Dit artikel is bijgewerkt op 10 augustus 2020.

Written By
More from Lesley Curry

De webcamsoftware voor digitale camera’s van Sony is nu beschikbaar voor Macs

Sony heeft een nieuwe versie van zijn Imaging Edge-webcam software voor Macs,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *