GameClub gaat fase II in en importeert pc-games naar mobiel

GameClub gaat fase II in en importeert pc-games naar mobiel

Met hevige concurrentie in de mobiele game-industrie streven technologiebedrijven naar de beste gebruikerservaring voor mobiele games. Een daarvan is GameClub, een bedrijf dat gebruikers toegang biedt tot honderden games via een maandelijkse abonnementsservice van $ 4,99 per maand (inclusief een gratis proefperiode). Het bedrijf heeft echter hun Phase II uitgebracht, waar ze contact zullen opnemen met meer game-ontwikkelaars en platformonafhankelijke titels voor mobiele apparaten.

Vanaf vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat het zal “samenwerken met makers van games om populaire titels van andere platforms naar mobiel te brengen” – aldus GameClub-CEO Dan Sherman in een persbericht. ” Ontwikkelaars hebben nu een gemakkelijke, risicovrije manier om hun creaties binnen handbereik te brengen van miljarden mobiele gamers, zonder gameplay met freemium in-app-aankopen of in-game-advertenties. ” Via deze overeenkomst hebben ze al toegevoegd Tokyo 42, Voorouders Legacy, en Chood & Sosig: Walk the Plank. In eenvoudige bewoordingen zullen deze pc-games nu worden geport voor mobiele platforms. Via dit cross-platform zal GameClub ook verantwoordelijk zijn voor het overzetten van deze games naar de mobiele wereld.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Hoewel het concept van een maandelijks abonnement vergelijkbaar lijkt in vergelijking met andere services zoals Apple Arcade, is GameClub uniek in vergelijking met andere technologiebedrijven. GameClub richt zich op het maken van overeenkomsten met Indie-gameontwikkelaars om inhoud vrij te geven die nooit op de markt is gekomen. Nu games van de oudere generatie terugkeren voor publicatie, zal GameClub zich concentreren op het presenteren van Indie-games in het oorspronkelijke ontwerp met kleine configuraties voor een betere retina-weergave. Daarom, als je geïnteresseerd bent in het spelen van de originele 64-bits games uit het tijdperk of iets anders wilt spelen, is GameClub misschien wel de alternatieve service voor Apple Arcade.

Als je geïnteresseerd bent in GameClub, download dan de app van het App Winkel of Google Play vandaag. Bezoek de website van mxdwn Games voor toekomstige updates over games. Wat is je favoriete spel?

Opmerkingen

READ  PUBG Mobile India om uw oude opgeslagen games en aankopen te behouden
Written By
More from Vanessa Hale

Komt King’s Bounty 2 op Xbox Game Pass?

de beste spellen King’s Bounty II, het langverwachte vervolg van 1C Entertainment...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *