Je kunt deze geweldige Disco Elysium Game Boy-poort spelen op pc of mobiel

Ter viering van Disco Elysium‘s eerste verjaardag heeft een ondernemende fan een deel van de game opnieuw gemaakt in een nostalgische Game Boy-stijl.

Als je je afvraagt ​​wanneer de game op Switch of andere consoles aankomt, kan dit je helpen het wachten te doorstaan.

De indrukwekkende door een ventilator gemaakte poort wordt het best ervaren op een echte Game Boy – en de game draait eigenlijk op de hardware als je de ROM downloadt en op een flash-cartridge laadt – maar de game kan ook op een pc of mobiel worden uitgevoerd.

De poort staat je niet toe om het hele spel te spelen; de maker heeft alleen het openingsgedeelte van de titel overgezet naar de retrohardware.

Met de onofficiële Game Boy-poort kun je een Archetype-ervaring kiezen, de toch al iconische openingssequentie van de game. Het is stemloos en op sommige plaatsen afgekapt, maar je zult ook Game Boy-versies vinden van dobbelstenen-rollende mechanica en een speciaal gebouwd besturingssysteem. Eerlijk gezegd is het echt indrukwekkend.

Colin Brannan en GB Studio zijn te danken aan de indrukwekkende haven en het super authentieke gevoel dat de hele ervaring heeft. Als je niet beter wist, zou je echt denken dat de titel eigenlijk een Game Boy-game uit de jaren 90 was!

Als je nog steeds honger hebt naar meer op alcohol gebaseerde politiedrama, zul je blij zijn te weten dat een tv-serie gebaseerd op Disco Elysium zal worden ontwikkeld door het productiebedrijf dat de Sonic the Hedgehog-film heeft geproduceerd.

Disco Elysium is het indie-juweeltje van 2019 en is bekroond met BAFTA’s voor Debut Game, Music en Narrative, evenals de DICE Award for Outstanding Achievement in Story en de GDC 2020-award voor Best Narrative and Best Debut.

TL; DR? Als je het kunt, moet je het spelen. De game is momenteel beschikbaar op pc en in ontwikkeling voor PS4, Switch en Xbox One.

Disco Elysium Game Boy

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); }

Written By
More from Eda Greene

Met deze Cities: Skylines-mod kun je in GTA-stijl door je stad lopen en rijden

Als je eenmaal een stad hebt gebouwd, moet je erin gaan leven....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *