Game Of Ages For Bengals ‘Burrow And Colts’ Rivers

Na zijn eerste vijf NFL-starts gaat rookie quarterback Joe Burrow de wedstrijd van zondag (13.00 uur – Cincinnati’s Fox 19) in om te voorkomen dat Colts sluwe veteraan van een quarterback Philip Rivers de Bengals in vijf verschillende steden verslaat tijdens zijn 17 NFL-seizoenen van 50-50 ballen met Cincinnati.

Een herhaling van de carrière van Rivers, die dit buiten het seizoen van koers veranderde naar Indianapolis, toont die overwinningen in Cincinnati, San Diego en Los Angeles terwijl ze een 4-4 record samenstelden tegen de Bengals. Maar er is ook die Senior Bowl uit 2004 in Mobile, Ala., Toen Rivers ‘MVP-optreden het zuiden naar een overwinning leidde op een Noord-team dat werd gecoacht door de Bengals-staf van Marvin Lewis.

De Bengals.com Media Roundtable gelooft dat de Colts zondag zegevieren als de 38-jarige Rivers kan worden gevraagd om het spel te leiden, terwijl de verdediging van de competitie Burrow tot 23-jarige rookie-worpen kan dwingen.

NBC’s Peter King, de voormalige Bengals versloeg verslaggever voor De Cincinnati Enquirer die een rookie quarterback genaamd Boomer Esiason dekte, denkt dat Indy’s verdediging te veel bewijst voor deze rookie. Stephen Holder van de Athletic, die ook de Colts dekte De Indy Star, denkt dat Rivers een hand krijgt van een bepaald run-spel.

Lokaal, Tyler Dragon, een van King’s erfgenamen bij De vraagsteller, ziet de Colts profiteren van een te veel omzet. Jay Morrison van The Athletic voorspelt een laag scorend ‘rockgevecht’, dat beide overtredingen met een voorsprong naar de beste verdediging van de competitie gooit.

De Colts hebben het heel goed gedaan om de run te stoppen. Dat willen ze altijd doen, maar het is deze week van groter belang omdat ze het spel in de handen van Burrow willen leggen. Ze hebben het gevoel dat ze met hun snelheid bij de verdediging en het vermogen om te dekken, als beste uit de bus kunnen komen. Je zult ze echt zien vechten tegen de run, vooral na vorige week, waar de Browns enkele grote runs sloegen in de eerste helft en nog een hit in het vierde kwartaal om het spel af te sluiten. De Colts waren daar niet blij mee en het wijkt af van wat ze dit jaar hebben gedaan.

Dus Bengalen die Joe Mixon terugrennen zullen zonder twijfel veel aandacht krijgen. Ze zijn gebouwd om het te doen. Veulens tackelen DeForest Buckner is een game-wrecker. Grover Stewart bij neusuitrusting is een ondergewaardeerde man tegen de vlucht.

De aanval van de Colts weet dat als ze het lopende spel op gang krijgen, het hen echt de overhand geeft om terug te keren naar de strakke uiteinden, die echt centraal bij hen staan. Lange down-and-afstanden leggen de nadruk op hen en ze willen terug naar een kort, middelzwaar spel met wat af en toe een spelactie over het veld en om dat te doen, moet je succesvol rennen. Beginneling die terugkomt Jonathan Taylor heeft veel met Marlon Mack gespeeld en hij begint erachter te komen. Ze houden het vol. Als het drie meter per stuk is, maakt het ze niet uit. Ze zullen het blijven gebruiken totdat ze er een paar raken. Dus wees voorbereid.

READ  Nieuwe Disney Sims-achtige game ziet er perfect uit (Disney Adults)

DE RAND: Ik denk dat Burrow een paar toneelstukken zal spelen. De verdediging van de Colts heeft een paar pech gehad en het is aan jou om het te zien. Hij is een slimme jongen, maar ze zullen je dat niet consequent laten doen. Niemand heeft de bal consequent tegen deze verdediging bewogen. Als de verdediging goed speelt, kan de overtreding functioneren zoals bedoeld en de bal laten lopen. COLTS, 24-14.

More from Madison Garrett
Beste eBook-app voor je iPhone
E-books lezen op je iPhone is misschien niet zo handig als lezen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *