Je kunt in slechts vier minuten een aantal Star Wars Outlaws-planeten doorkruisen

Je kunt in slechts vier minuten een aantal Star Wars Outlaws-planeten doorkruisen

In een recent interview werd onthuld dat sommige planeten in Star Wars Outlaws misschien niet zo wijd en open zijn als we aanvankelijk dachten. Outlaws creative director Julian Gerety sprak openhartig over dit onderwerp en legde uit dat wanneer de speler op de speedster K-Face rijdt, hij of zij in maximaal vier of vijf minuten de planeet kan oversteken.

Er is gesuggereerd dat dit tijdsbestek verwijst naar Tosharra, Tattowine en Akiva. Gerighty gaf toe dat “het niet veel lijkt”, maar hij zei dat het een vrij groot aantal is als je eenmaal op weg bent, en het is niet zo dat een snel voertuig een langzaam voertuig is… Ik bedoel, de aanwijzing zit in de naam.


Een stap in de goede richting

In de Interview met IGNJulian Gerety legde uit:

We willen niet dat dingen groot zijn, alleen maar om het groot zijn. In plaats daarvan willen we dat het beperkt en altijd leuk is en dat er altijd verschillende activiteiten worden voorgesteld. Het oversteken van alles moest dus voelen als een reis, een verplichting als je op de fiets stapt en van het ene eind naar het andere wilt gaan.

Het zou kunnen Goed ding Star Wars Outlaws is niet zo groots als sommige spelers misschien hopen. Laten we eens kijken naar een ander voorbeeld van Ubisoft – Assassin's Creed Mirage. In 2017 veranderde Ubisoft het besturingsmodel voor Assassin's Creed en introduceerde ongelooflijk grote werelden vol dingen om te zien en te doen, en spelers klaagden dat ze te groot waren.

READ  We hebben echt goede cijfers

Het culmineerde in Assassin's Creed Valhalla, dat de langste “tijd om te voltooien” had van alle AC-games die eraan voorafgingen, simpelweg omdat het zo ongelooflijk groots was.

In 2023 werd AC Mirage uitgebracht en spelers haalden opgelucht adem: het was een kleinschalige game die werd gezien als een terugkeer naar de gloriedagen van Assassin's Creed, en die opmerkelijk goed werd ontvangen.

Het is dus waarschijnlijk geen slechte zaak dat de planeten in Star Wars Outlaws niet zo groot zijn.


Lees voor meer nieuws van Insider Gaming over nieuwe The Last of Us Seizoen 2-lekken, en Abonneer je op ons YouTube-kanaal Om exclusieve inhoud te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *