Je kunt Midgar van Final Fantasy VII vandaag opruimen in Powerwash Simulator

Je kunt Midgar van Final Fantasy VII vandaag opruimen in Powerwash Simulator

Die-hard fans van Powerwash Simulator en Final Fantasy VII komen vandaag op volle kracht dankzij de release van een gratis DLC-pakket voor de populaire sim. Je kunt je hogedrukslang gebruiken om vuil en roet weg te blazen van de beroemde plekken in Midgar, en het beste is dat het helemaal gratis is om te proberen.

Het Midgar Special Pack is nu beschikbaar voor alle versies van Powerwash Simulator. Voegt vijf nieuwe niveaus toe, waaronder Tifa’s Seventh Heaven Bar en Mako Energy Gallery. Daarnaast maak je voertuigen en machines schoon, zoals de Daytona-motorfiets van Cloud Hardy, Shinra Howler, Scorpion Sentinel en Airbuster. Het pakket voegt ook nieuwe soorten vuil toe, zoals bioafval.

Deze DLC is gemaakt in samenwerking met Square Enix, waarbij Final Fantasy VII Remake-regisseur Tetsuya Nomura in een persbericht schrijft:

“Toen ik hoorde van het samenwerkingsvoorstel, had ik het behoorlijk druk met de vele andere posts en commentaren, maar ik was vooral enthousiast over deze samenwerking. Ik had net PowerWash Simulator gespeeld en droomde ervan om dingen uit mijn titels op te ruimen. Mijn onmiddellijke reactie was: ‘Laten we het hele Shinra-gebouw wassen.'” Dat leek een beetje moeilijk, maar de uiteindelijke line-up is desalniettemin spannend. Dit is iets waar ik erg naar uitgekeken heb, en ik hoop dat iedereen een geweldige tijd!”

Dit pakket volgt op een uitbreiding met Tomb Raider-thema die in januari is uitgebracht. Dit is een behoorlijk leuke trend en kijk welke andere videogame-eigenschappen aan de game zijn toegevoegd die een goede opruiming nodig hebben.

Powerwash Simulator is nu beschikbaar voor PlayStation-, Xbox-, Switch- en pc-consoles.

READ  'Toekomstige Bethesda-games niet per se multiplatform' • Eurogamer.nl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *