Je kunt nu de Apple siliconenversie van Dropbox voor M1 Mac downloaden

Het heeft misschien langer geduurd dan we zouden willen, maar de mensen van Dropbox hebben eindelijk de eerste bètaversie van Apple’s siliconen-app uitgebracht. Terwijl eerdere versies van de Dropbox-app op M1-Macs werkten, is dit de eerste keer dat een originele versie beschikbaar is gemaakt.

Een week geleden werd gemeld dat Dropbox een native app van de M1 aan het testen was en dat er op tijd een bètaversie zou aankomen. Dit gebeurde nu met een bestand Dropbox-forumbericht Maak een advertentie. De nieuwe siliciumarchitectuur van Apple leeft naast Intel, dus zorg ervoor dat je de juiste versie downloadt als je dat experimentele leven wilt leiden.

Dropbox is een van de beste Mac-apps voor het synchroniseren van bestanden met de cloud en andere apparaten, maar het ontbreken van een Apple-siliconenversie van de app heeft zijn reputatie geschaad. Dropbox zei enigszins vreemd dat het niet van plan was zo’n app te maken, hoewel het uiteindelijk terugviel. Hoewel Intel’s creatie werkte door Apple’s Rosetta na te bootsen, lijdt het geen twijfel dat de native app altijd een favoriet is onder gebruikers.

Dit is echter het moment om te onthouden dat dit een bètaversie is. Houd hier rekening mee voordat je het installeert – ik zou willen voorstellen dat het verstandig is om te wachten tot Dropbox de update voor iedereen vrijgeeft voordat je het werk doet.

Written By
More from Eda Greene
Bihar – Class 10 Board Exam Results – Matric Results – Directe Link – Download Bihar Results
Afbeeldingsbron: India TV Bihar Board Exam Results for Grade 10: Check direct...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *