Je kunt nu Steam PC-games op je Xbox spelen met Nvidia’s GeForce Now

Nvidia ontgrendelt vandaag de toegang tot zijn GeForce Now-streamingservice op Microsoft Edge, waardoor Xbox-bezitters Steam-games op hun pc kunnen spelen. GeForce Now biedt toegang tot meer dan 1.000 pc-games, en Nvidia is eindelijk begonnen met het ondersteunen van de Edge-browser die nu op Xbox wordt geleverd in een GeForce Now-bèta-update vandaag.

Het brengt de droom om pc-games op je Xbox te spelen een stap dichter bij de realiteit, omdat het resultaat gemakkelijke toegang is tot het streamen van pc-games naar je Xbox. Aangezien de basis GeForce Now-service gratis is, kun je populaire pc-games streamen zoals Counter-Strike: Wereldwijd offensiefEn Dota 2, En League of Legends een uur op 1080p.

Het is me in het verleden gelukt Parsec gebruiken, wat in feite een externe desktop-applicatie is waarmee je wat er op je computer staat naar een browser kunt streamen. GeForce Now is een veel betere oplossing omdat je niet afhankelijk bent van een pc die deze games kan draaien, je maakt gewoon verbinding met de service via de browser en speelt de games.

Wat dit nog interessanter maakt, is dat de Edge-browser op Xbox ook muis- en toetsenbordinvoer ondersteunt, zodat je sommige games kunt spelen die niet eens een gamepad ondersteunen. Het is op dit moment niet de ideale ervaring op Xbox omdat het virtuele toetsenbord bij de tik verschijnt en de latentie niet geweldig is voor multiplayer-games.

Phil Spencer, president van Microsoft voor Xbox, is eigenaar van, onlangs gepleegd Breng volledige pc-gaming naar Xbox via de Xbox Cloud Gaming-service (xCloud) van het bedrijf. We weten nog steeds niet wanneer die uiteindelijk zullen aankomen, maar GeForce Now in-browser is het beste alternatief totdat ze dat doen.

READ  Last van de volgende gratis PlayStation Plus-game?

Nu Nvidia GeForce Now uitbreidt naar Edge en zelfs de RTX 3080-klasse toevoegt, zou het geweldig zijn om een ​​officiële Xbox-client voor de service te zien, en een manier om pc-games ook op PlayStation te spelen.

More from Madison Garrett
Doom Eternal krijgt Horde-modus ten koste van Invasion-modus
schermafbeelding: Bethesda / Microsoft Als jij, net als iedereen speelde eeuwige kwelling,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *