Je kunt PS5 PS Plus-games claimen, zelfs als je nog geen console hebt

Als je PlayStation Plus-lid bent, heb je recht op een paar games per maand. Toen de PS5 in november werd gelanceerd, steeg het aantal maandelijkse games tot drie: twee op PS4 en één op PS5. Dat is natuurlijk geweldig als je een van Sony’s nieuwe consoles kunt krijgen, maar wat als je die niet kunt vinden? PS5 voorraadOf gewoon wachten op de sprong? Je hebt de extra PS Plus-game gemist, toch? Nou, dat hoeft niet.

Je kunt gemakkelijk claimen welke PS5-games naar de PS Plus komen, zelfs als je niet over dezelfde hardware beschikt. Laten we deze maand nemen Pneumatiek Bijvoorbeeld. Als je dit op je toekomstige PS5 wilt kunnen spelen, kun je het aan je bibliotheek toevoegen via de PlayStation smartphone-app of de PlayStation Store-website. Log in op je PSN-account met een van beide, zoek naar de game met de zoekfunctie en klik op Toevoegen aan bibliotheek. Als je klaar bent, heb je Maneater in je gamebibliotheek en kun je deze downloaden zodra je je glanzende nieuwe PS5 hebt ingesteld.

Dit geldt natuurlijk voor Vernietig alle sterren Eenmaal gelanceerd op 2 februari, zal elke toekomstige PS5-game beschikbaar zijn op PS Plus. Door de games via een browser of app aan je bibliotheek toe te voegen, zorg je ervoor dat je deze gratis versies van PS5 nooit kwijtraakt. Het is heel eenvoudig, maar niets is meteen duidelijk. Als je op de PS Plus een PS5-game ontdekt die je wilt spelen, betekent het ontbreken van een PS5 niet dat je deze uiteindelijk niet kunt spelen.

Heb je PS5 PS Plus-games in je bibliotheek zoals deze? Claim jij Destruction AllStars zodat je kunt spelen zodra je de PS5 hebt? Vertel het ons in de reacties hieronder.

READ  Gewiste qubit zorgt voor verhitte verrassing
More from Madison Garrett

De Samsung Galaxy S20-update rolt vanaf september Nederland binnen

Iets later in de maand dan normaal begint Samsung nu met de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *