Wat zijn de beste vertaal-apps voor Android?

Vertaal-apps zijn eigenlijk heel belangrijk.

Ze helpen mensen communiceren zonder een menselijke vertaler of een vertaalbureau Voor een baan is het niet langer nodig om maandenlang een taal te leren. In de meeste gevallen moet je iets vertalen dat je op sociale media ziet, hoewel de meeste sociale-mediasites nu ingebouwde ondertitels hebben. Over het algemeen worden vertaal-apps het meest gebruikt door reizigers die niet vaak reizen, studenten die een nieuwe taal willen leren en een menu of iets dergelijks in een restaurant willen vertalen. Online vertalen Dit kunt u doen met behulp van sites, maar u kunt ook onderstaande applicaties downloaden op uw Android-smartphone voor vertalingen.

Dictbox

Dict Box is een meertalig woordenboek. Ondersteunt tientallen talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Arabisch, Japans, Koreaans, Chinees, Hindi, Roemeens en meer. Enkele van de functies zijn volledige offline ondersteuning, woordcorrecties, audio-uitspraken, afbeeldingen, flashcards voor het onthouden van oefeningen en synchronisatie op verschillende apparaten. Het bevat ook camerafuncties. Het ontwerp is duurzaam en gebruiksvriendelijk. Hier is niet veel op aan te merken. Sommige functies zijn ontgrendeld in de gratis versie, maar niet ontgrendeld in de premium-versie. Helaas moet je hiervoor betalen.

Google vertaler

Google Translate is waarschijnlijk de beste mobiele vertaal-app. Ondersteunt meer dan 100 talen online en meer dan 50 talen offline (via typen). Het vertaalt ook dingen met de camera, zoals menu’s of straatnaamborden. De app ondersteunt ook handschrift, spraakinvoer en (uiteraard) invoer. Ten slotte kan het zelfs een heel gesprek in realtime vertalen als dat nodig is. Dit is de gouden standaard voor mobiel. Afgezien van een toevallige fout of fout, is daar niet veel mis mee. Google Translate is ook gratis zonder in-app-aankopen of advertenties.

READ  Samsung Galaxy S10 update gestart vanaf november in Nederland

Microsoft Translator

Google Translate krijgt veel liefde. Microsoft Translate is echter ook erg goed. Ondersteunt meer dan 60 talen. Dit is minder dan Google Translate, maar nog steeds meer dan de meeste van zijn concurrenten. Ze zijn echter allemaal offline beschikbaar. De app ondersteunt ook tweerichtingsgesprekken (met maximaal 100 mensen tegelijk), zinsboeken, uitspraakgidsen, Android Wear-ondersteuning en alternatieve vertalingen. Het is eigenlijk verrassend goed. Bovendien is het volledig gratis zonder in-app-aankopen of advertenties voor zover we kunnen nagaan. In feite is de gebruikersinterface erg goed. Als Google Translate u problemen bezorgt, kan Microsoft Translate de oplossing zijn.

taal woordenboek

Linguee Dictionary is een populair en krachtig meertalig woordenboek. Ondersteunt tientallen talen. De app bevat ook een goed uitziende en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Enkele van de andere functies zijn offline ondersteuning, voorbeeldzinnen, uitspraken van audio-uitspraken en meer. Dit is gemakkelijk een van de beste meertalige woordenboeken op mobiel. We hopen dat het meer talen ondersteunt. We zijn er echter zeker van dat dit moeilijker is dan het klinkt. Hoe dan ook, deze app is voor zover we weten volledig gratis zonder advertenties of in-app-aankopen en het is absoluut een van de beste.

BK vertaling

BK Translate is een ontwikkelaar op Google Play met veel vertaal-apps. Ze hebben tientallen talen, waaronder populaire talen zoals Spaans, Arabisch, Duits, Indonesisch, Frans en nog veel meer. Elke applicatie werkt op dezelfde manier. Vertaalt tussen de taal die het ondersteunt en Engels. Werkt met schrijven, spraak en handschrift. Bovendien werkt het met zowel volledige woorden als zinnen. De gebruikersinterface is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Dat is ongeveer al deze apps. Het zijn eenvoudige vertaler-apps. Ze zijn allemaal gratis met advertenties. Helaas kunt u niet betalen om advertenties te verwijderen.

READ  De volgende stap in de ontwikkeling van de mariene massa

More from Madison Garrett
Google kondigt nieuwe Pixel 6-telefoon aan (maar niet voor Nederland)
© Ingezonden door RTL Nieuws Nieuwe Google Pixel 6- en Pixel 6...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *