Je moet zo snel mogelijk de beste RPG van de afgelopen 10 jaar spelen

Er is geen tekort aan RPG’s in de wereld. Maar echt Geweldige RPGHet soort dat je aantrekt Meeslepende werelden Dat houdt je wakker tot zonsopgang, deze show Gruwelijke verhalen Voelt u echte en blijvende gevoelens? Moeilijk te vinden.

Je hoeft niet verder van de computer en elke gameconsole op aarde te kijken om het te ontdekken De beste RPG van het afgelopen decennium – Het is een van de beste tijden.

ik heb het over The Witcher 3: Wild HuntDe kroning van CD Projekt Red (eerste?De Witcher-trilogie. Het volgt de avonturen van Geralt of Rivia, een halfgemuteerde monsterjager die door het land van The Continent zwerft terwijl hij zijn eigen moorddiensten ronddwaalt en vaak veel meer krijgt dan waarop hij had gerekend. Er zijn veel redenen om nog eens te kijken The Witcher 3Zelfs als je het eerder hebt uitgevoerd.

Bovenaan de lijst staan ​​de verhalende vertakte haakjes waarvoor je meer dan eens moet spelen. Veel RPG’s bieden “keuze” in je avonturen, maar weinig of geen slagen er ook in The Witcher 3 Bij het communiceren van de gevolgen. Kleine interacties langs de weg kunnen verschijnen in enorme missies na uren, een opwindende mechanica die je passie voor surfen overdrive maakt en ervoor zorgt dat je elk hoekje en gaatje wilt verkennen dat de game te bieden heeft. Het biedt veel. Het spel in een week voltooien is moeilijk, met speltijden variërend van 25 uur “sprinten” tot meer dan 100 uur voor degenen die het aandurven om het spel uit te spelen.

READ  5 spellen om de herfst door te komen

Je hoeft niet eens af te maken The Witcher 3 Om gewaardeerd te worden. Zoals elke geweldige RPG zijn de openingstijden leuk omdat CDPR de gigantische wereld onthult en je kennis laat maken met onvergetelijke personages en confrontaties met blanke monsters. Dat weet je meteen The Witcher 3 Het is een spel in een aparte categorie, en soms helpt een tweede, derde of vierde blik je dit nog beter te begrijpen. Misschien kan je dit keer Focus op het spelen van Gwent, De zeer populaire verslavende in-game CCG die CDPR heeft gekopieerd naar zijn indiegame die op zichzelf al miljoenen spelers heeft aangetrokken.

Geralt bereidt zich voor om met enkele duiven om te gaan.Rood CD-project

Sinds de lancering van de game in 2015 heeft CDPR een hoop uitbreidingscontent uitgebracht, wat betekent dat er genoeg uren entertainment is voor de rest van jullie. Terwijl de digitale kopieën waren van The Witcher 3 Het kost nog steeds tussen de $ 40 en $ 50, en fysieke exemplaren van retailers zoals Amazon en Best Buy liggen in het bereik van ongeveer $ 20. Zoek voor alle inhoud na de lancering naar de volledige versie.

Omdat het nog steeds onmogelijk is om consoles van de volgende generatie te vinden, is het tijd om de games die je zou moeten spelen te stapelen. Maar als je er maar tijd voor hebt, doe dat dan The Witcher 3​ Herinner jezelf eraan waarom iedereen dacht Cyberpunk 2077 Het stond op het punt het internet te breken – in plaats van het gewoon te breken

READ  Assassin's Creed Valhalla komt een week eerder uit op 10 november
Written By
More from Aubrey Mason

Ondernemer Par Vijay Gupta wordt filantroop in de pandemie van Covid-19

Vijay Gupta Ondernemer, creatief denker, risicodrager en innovator; Paras Vijay Gupta is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *