Je moet zo snel mogelijk het beste coöp-horroravontuur op Xbox Game Pass spelen

Het succes van de Dead Space-serie is altijd de meeslepende angst geweest, waardoor het een reputatie heeft verworven als een van de beste horrorfranchises in de gamingwereld. Maar net als in een horrorfilm kunnen angsten een stuk minder eng zijn als je vrienden hebt om mee om te gaan. Dit maakt Dead Space 3De coöpmodus is zelfs nog indrukwekkender, in termen van hoe het je lukt om met vrienden te spelen, maar toch schrik te introduceren.

Hoewel dit niet het einde is dat velen wilden voor de trilogie, Dead Space 3 is een coöp-avontuur dat de moeite waard is om in te duiken, nu het op Xbox Game Pass staat.

Visceral’s kijk op coöp houdt de horror intact.

EA

Het meest gebruikelijke advies voor angsthazen die graag horrorspellen spelen, is om ze nooit ’s nachts te spelen en te spelen met een vriend die toekijkt. Deel kunnen nemen aan de gruwel van een goede horror maakt het evenement gemeenschappelijk en geeft je iemand om mee te praten die je een veilig gevoel geeft. Na het uitbrengen van de eerste twee angstaanjagende inzendingen in de Dead Space-franchise, leerde ontwikkelaar Visceral Games dat publiek Coöperatie gezochtzorgen te verminderen. Dead Space 3 Deze samenwerking leverde op, zij het met een viscerale twist.

Dead Space 3 Het kan solo worden gespeeld en u zult geen problemen merken. Het speelt zoals het hoort en volgt Isaac Clarke op een ijzige planeet vol ijsfiguren. Tijdens zijn reis ontmoet hij zo nu en dan een man genaamd John Carver. Als de speler er echter voor kiest om het spel in coöp met een vriend te ervaren, worden Isaac en John metgezellen die zij aan zij door het spel vechten. De coöperatieve modus maakte ook deel uit van een poging om meer actie-elementen in het spel op te nemen dan eerdere delen in de serie. Dit betekent niet dat Visceral alle horror uit heeft gewist Dead Space 3. Degenen die de coöp spelen, worden getrakteerd op een speciaal soort angst.

samenwerking op Dead Space 3 Het was alleen online, wat een twistpunt is, maar noodzakelijk lijkt gezien het belangrijkste verkoopargument van deze modus. Terwijl de gevechtsscenario’s zich op dezelfde manier afspeelden als de modus voor één speler, ontdekten spelers dat de campagnes heel anders verliepen. Je speelt verschillende tussenfilmpjes voor Isaac Clarke en John Carver, terwijl spelers ontdekken dat ze tegenstrijdige accounts hebben van scènes die net zijn gespeeld in vergelijking met hun coöpspel met hun medespelers.

Carver lijdt aan een hallucinatie.

EA

Deze functie werd genoemdAsymmetrische dementiedoor de ontwikkelaars van Visceral en geïmplementeerd om de verschillende waanideeën weer te geven die Clark en Carver hebben ervaren vanwege hun respectievelijke mentale achteruitgang veroorzaakt door de gebeurtenissen in het spel en hun eerdere avonturen.

In een van die filmpjes hallucineert Carver een vrouw, alleen in de besneeuwde toendra van de planeet, hinkend uit het zicht. Hij moedigt Isaac aan om haar te helpen zoeken, waarop Isaac zegt dat er niemand was. De fantasieën worden donkerder en verontrustender naarmate het spel vordert, en het onvermogen van de andere speler om precies te begrijpen wat je hebt meegemaakt, zorgt ervoor dat coöp zich niet verbonden voelt. Wat kun je je partner nog meer niet vertrouwen?

terwijl Dead Space 3 Over het algemeen niet op hetzelfde niveau van griezelige horror als de eerste twee games, behoudt de coöpmodus nog steeds een gevoel van angst en spanning. Het hele doel van de samenwerking was om spelers minder bang te maken, maar Visceral veranderde het in een manier om unieke horror te creëren in de vorm van ongelijksoortige scènes.

Dead Space 3Een van de hoogtepunten van deze vaak bespotte inzending in de franchise is de coöpmodus, het perfecte moment om een ​​vriend te grijpen en de bevroren toendra opnieuw aan te gaan.

READ  De Xbox Elite Series 2-console van Microsoft kost slechts $ 135 per dag
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *