Baladins, uitgegeven door Armor Games Studios, speelt zich af in het jaar 2024

Armor Games Studios zal het multiplayer-avonturenspel Seed by Seed uitgeven de twee landen Wanneer het wordt vrijgegeven voor consoles en pc via stoom In 2024 maakte het bedrijf bekend. Er zijn geen specifieke toetsenborden aangekondigd.

de twee landen Het werd voor het eerst aangekondigd in maart 2022 en is met succes gefinancierd via Kickstarter.

“We volgen Armor Games en hun uitgeversteam al een tijdje en voelden dat hun waarden overeenkwamen met die van ons”, zegt mede-oprichter van Seed, Jan Nicholas, in een persbericht. Dus we waren erg blij om daarover te praten de twee landen, en we dachten dat de game goed in het Armor Games-portfolio zou passen. Ze stelden een plan voor waarmee we de volledige game konden bouwen die we in gedachten hadden, om nieuwe functies en inhoud toe te voegen die belangrijk voor ons was. Dit werkte dus prima! En ze lijken echt van het spel te houden! Dit is zeer bemoedigend. Misschien wil je werken met mensen die gepassioneerd zijn over je project, dat maakt het verschil.”

Armor Games Studios director of games, Dora Breckinridge, voegde eraan toe: “Magie, draken, catfolk-helden … kom op, hoe kunnen we niet liefhebben de twee landen? Het biedt een brug voor nieuwkomers in bordspellen, terwijl het ook een leuke en plezierige ervaring biedt aan mensen die al jaren spelen. Bovendien bevat het een schaal-dragende puck. Wat kan het hart nog meer wensen? “

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Ze noemen zichzelf Baladins, maar op straat hebben ze door de eeuwen heen vele namen gekregen. Rondtrekkende entertainers, soldaten, hooligans, feestbeesten. Ze zijn kunstenaars voor de kost en reizigers als een manier van leven. De ene dag zorgt hij voor mensen, de andere dag snuffelt hij rond en veroorzaakt chaos. Afwisselend glorieus of ronduit vervelend. Niemand weet wat hun rol was, maar hun namen blijven in de volksverhalen van elk huishouden. Ze wakkeren geruchten aan.

Altijd, als ze voorbij komen, bloeit er hoop.

 • Kies een kampioen – Kies uit vier originele helden! Ze hebben elk een unieke vaardigheid, van koken tot vuurwerk, dansen en weelderigheid (de oude charme van zo goed zijn in het repareren van gloeilampen). Bekijk hun vaardigheden en statistieken voordat je de held kiest die het beste bij jouw stijl past!
 • Ontdek de wereld – Reis naar de exotische landen van Gatherac en ontdek al zijn geheimen en legendes. Iedereen weet dat een goede mythe gebaseerd is op een bepaalde waarheid, en mythen kunnen veel dichterbij zijn dan je denkt. Turn-based verkenning stelt elke speler in staat om de opwinding te voelen van het ontdekken van nieuwe plaatsen onderweg!
 • Kies je eigen pad: één verhaal, vele avonturen – Elke genomen beslissing kan de wereld beïnvloeden, en jij hebt de leiding! Pas je avontuur gaandeweg aan, maar wees voorbereid op de gevolgen. De beslissingen die u moet nemen zijn geen morele keuzes, maar creatieve benaderingen die heel verschillende resultaten zullen hebben!
 • Geef je held een boost Vorm je personage en hun sterke punten om te passen bij je favoriete speelstijl. Verzamel grillige items om hun krachten ten goede of ten kwade te laten profiteren. Plan stat-upgrades op basis van je doelen en vind items om ze nog meer te stimuleren!
 • En bereid je voor op je grootste uitdaging – Bereid je voor op alle valkuilen die je onderweg tegenkomt, of je nu kiest om je eigen pad te volgen of op een reddingsmissie gaat om Gatherac te redden! Je weet nooit wat je in deze wereld kan overkomen, maar één ding is zeker: er is een draak om voor te zorgen!!

Belangrijkste kenmerken

 • Spelsessies van een uur – Geen tijd meer voor games van 95 uur?
 • Uniek wereldgebouw – Het lijkt misschien op je klassieke middeleeuwse fantasie, maar alles is een wending!
 • Focus op romans Verhalen laten niemand achter. Iedereen kan het spel oppakken, ongeacht het aantal spelers.
 • Creëer je eigen avontuur – Alleen jij kunt beslissen welk pad je volgt en welke missies je volgt!
 • traditionele animatie – Handgemaakte 2D-animaties op alle personages en NPC’s!
 • Het meest en hoe beter – Verzamel je vrienden, het is de bedoeling dat je avonturen deelt en moeilijke missies worden gemakkelijker als je het hele team bij je hebt!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

De uitgever kondigt de trailer aan

READ  Trump dringt er bij land op aan om volledig te openen: "We zullen nooit sluiten"
More from Madison Garrett
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *