Joe Biden-campagne biedt Animal Crossing Yard-borden

De Biden-Harris-campagne zei dat het de borden zou bezaaien met enkele gamer-influencers die hun gameplay met hun publiek zouden delen. Spelers kunnen de borden downloaden via een QR-code en de Nintendo Switch Online-app op een mobiel apparaat.

Animal Crossing, een grillig levenssimulatiespel dat een fenomeen werd op de Switch tijdens de coronaviruspandemie, bestaat al sinds 2001. In augustus meldde Nintendo dat Animal Crossing: New Horizons meer dan 22 miljoen keer verkocht was, waardoor het de meest populaire versie is. van het spel. De spelers zijn in wezen de heersers van hun eigen werelden, die het landschap, hun huizen en andere dorpelingen naar eigen goeddunken veranderen en aanpassen (of zoveel als toegestaan ​​volgens de regels van Tom Nook, die leningen verstrekt en hoge bouwkosten in rekening brengt).

De aantrekkingskracht van de game komt gedeeltelijk van schattige dieren met een slogan, gekleed in verschillende modes, maar ook van de meedogenloos opgewekte illusie dat er niets aan de hand is, geen reden om te haasten, geen crisis, helemaal geen nieuws.

Politieke berichten zijn niet nieuw in deze versie van de game, die op 20 maart werd uitgebracht, dagen nadat de pandemie was aangekondigd.

Tijdens de protesten in Hong Kong eerder dit jaar trokken activisten naar hun Animal Crossing-eilanden deel virtuele slogans. In mei, Mensen voor de ethische behandeling van dieren protesteerde tegen een vismuseum in het spel. Meer recentelijk gebruikten Black Lives Matter-activisten het om het bewustzijn van hun zaak te vergroten, en hielden zelfs demonstraties in de game, The Guardian meldde.

READ  5Th Planet Games A / S: 23-2020 Adventures of Tintin Mobile Game van 5th Planet Games is klaar voor wereldwijde lancering op Android en iOS op maandag 31 augustus 2020

Nintendo reageerde dinsdag niet op verzoeken om commentaar.

Niet alle politieke inspanningen om gamers aan te spreken, zijn goed verlopen. De mobiele Pokémon Go-game was op het hoogtepunt van zijn populariteit in 2016 toen Hillary Clinton werd uitgelachen voor het aansporen van mensen bij een bijeenkomst om “Pokémon Ga naar de stembus!”

In 2007 en 2008 hebben de presidentiële campagnes van mevrouw Clinton, Barack Obama, John Edwards en John McCain gingen in gesprek met spelers in Second Life, een online virtuele wereld. Maar er zijn niet zoveel gegevens over de vraag of die inspanningen succesvol waren, zei Daniel Kreiss, hoogleraar politieke communicatie aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill.

Written By
More from Vanessa Hale

Risk of Rain 2 krijgt vandaag versie 1.0 voor Xbox One, PS4 en Switch • Eurogamer.net

Voegt laatste fase en baas, nieuw personage en meer toe. Na bijna...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *