jojopyun heeft naar verluidt het historische aanbod van LCK om zich in te zetten voor Cloud9 in de LCS afgewezen

jojopyun heeft naar verluidt het historische aanbod van LCK om zich in te zetten voor Cloud9 in de LCS afgewezen

jojopyun wordt gezien als een van de sterkste spelers die Noord-Amerika in lange tijd heeft voortgebracht, zo erg zelfs dat hij erin slaagde MVP te claimen ondanks de middelmatige algehele finish van EG. Nu geven rapporten aan dat de LCK hem probeert te beschouwen als de eerste NA-import in de geschiedenis van de competitie.

LCK is de regio waarin Nauwelijks Neemt geïmporteerde spelers of ondersteunend personeel mee. Hoewel er gevallen zijn, zijn deze maar heel weinig tussen. Griffin werd bijvoorbeeld gecertificeerd voor het T1 Academy-programma als een Noord-Amerikaans wonderkind.

Artikel gaat verder na advertentie

Een speler als jojopyun die rechtstreeks van NA wordt overgeplaatst om in de eigenlijke LCK te spelen, is echter iets dat nog steeds ongehoord is in de competitieve League of Legends. En de, Dat blijkt uit een rapport van Sheep EsportsEn dat was bijna waar.

Cloud9 werd uiteindelijk gedwongen om het aangeboden bedrag om jojopyun veilig te stellen te verhogen om hem in NA te houden tijdens gespannen onderhandelingen buiten het seizoen die geschiedenis hadden kunnen schrijven.

jojopyun verliet bijna de LCS om in de LCK te spelen

Hoewel er de laatste tijd behoorlijk wat somber nieuws is rond de LCS, is het duidelijk dat de competitiescene in League of Legends nog steeds springlevend is. Nu Worlds 2023 een record qua kijkcijfers aller tijden heeft neergezet, niet alleen binnen de competitie, maar binnen de esports als geheel, is het duidelijk dat er nog steeds een enorm publiek is voor LoL.

Artikel gaat verder na advertentie

Als gevolg hiervan hebben organisaties die zichzelf buiten het seizoen proberen te bewijzen, haast om de best mogelijke teams samen te stellen. Westerse teams importeren vaak talent uit Korea om hun teams te versterken met mechanisch begaafde, hardcore spelers uit de meest competitieve single-queue-omgeving ter wereld.

Riot Games Korea

De LCK is de thuisbasis van veel van de beste League of Legends-spelers

Liiv SANDBOX heeft echter naar verluidt geprobeerd een nieuwe route te bewandelen en jojopyun te importeren in een selectie die geschiedenis zou schrijven.

Ik noemde schapensporten Cloud9 sloot eerder halverwege het seizoen een mondelinge overeenkomst met de ster, een overeenkomst die door Liiv SANDBOX leek te worden aangevochten tijdens gespannen onderhandelingen buiten het seizoen.

Artikel gaat verder na advertentie

Uiteindelijk kan de aandelenmarkt de vraagprijs van jojopyun als MVP hoger hebben gebracht dan hij al was. Hoewel het jammer is dat we een speler van de LCS niet voor de eerste keer naar de LCK kunnen zien gaan, zou het feit dat het aanbod wordt overwogen de deur open kunnen laten voor toekomstige aanbiedingen van dit type naarmate het toernooi van 2024 voortduurt. .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *