Jonquil Jones, Vrijheidskracht 4; Chelsea Gray van de Aces raakte laat geblesseerd

Jonquil Jones, Vrijheidskracht 4;  Chelsea Gray van de Aces raakte laat geblesseerd

De New York Liberty beantwoordde de oproep.

In een uitverkocht Barclays Center, een locatie waar de Las Vegas Aces dit seizoen puntloos zijn, kwam de Liberty met verdedigende intensiteit naar buiten en boekte zondag een overwinning van 87-73 in Game 3 van de WNBA Finals. De overwinning zet Game 4 op voor woensdag (20.00 uur ET, ESPN) in New York, waar de Aces de best-of-five series met 2-1 leiden.

Jonquil Jones was alles voor de Liberty, scoorde 27 punten en gooide vier driepunters neer. Ze voegde acht rebounds, drie assists en drie blocks toe.

De Liberty zette een voorsprong van drie punten tijdens de rust om in een 8-0 punt om de tweede helft te openen en stond bij rust met maar liefst 17 punten voor.

Breanna Stewart kwam ook groot uit de bus in Game 3, wat de Liberty in 2023 hard nodig had van een MVP. Ze scoorde 20 punten, pakte 12 rebounds, vier assists en twee blocks.

New York had 28 assists bij 33 velddoelpunten. Liberty dichtte uiteindelijk het gat op de borden en verlaagde de 35 van de Aces naar 34. De Aces hadden de borden in de voorgaande twee games gewonnen.

The Liberty maakte 17.143 fans bekend die aanwezig waren voor de derde wedstrijd.

READ  De knapperige uploadgeluiden van Dreamcast voor Twitch-streaming zorgen voor een charmant vintage gevoel

De blessure van Chelsea Gray bederft de laatste minuten van Game 3

De Aces worstelden zich van het veld en scoorden 33,3%. Kelsey Bloom hield Las Vegas in de eerste helft in de wedstrijd en scoorde 15 punten, maar niemand kon de zaken in de tweede helft omdraaien. Bloom eindigde met 29 punten en speelde alle 40 minuten voor de Aces. Aja Wilson voegde 16 punten toe en pakte 11 rebounds.

Chelsea Gray scoorde 11 punten voordat hij in het vierde kwartaal vertrok met een kennelijke beenblessure.

Gray raakte blijkbaar laat in de wedstrijd geblesseerd toen hij Stewart bewaakte toen Stewart met haar in botsing kwam. Gray stopte vanwege duidelijke pijn in haar linkerbeen en werd vervolgens op de bank gezien en zei: “Mijn voet explodeerde.”

Er was geen directe informatie beschikbaar over de ernst van haar blessure, hoewel uit de televisie-uitzending bleek dat ze met haar rechterbeen de tunnel in sprong en niet in staat was druk uit te oefenen op haar linkervoet.

Toen hem werd gevraagd om een ​​update over Gray’s postgame, zei hoofdcoach Becky Hammon: “Ik kan je geen update geven. Ik laat het je weten als we het weten.”