Josh Sawyer onthult

Josh Sawyer onthult

Pentiment-regisseur en oude Obsidian-ontwikkelaar Josh Sawyer wierp enig licht op de in productie zijnde Aliens RPG van de studio die helaas werd geannuleerd door uitgever Sega. Terugkijken op geannuleerde wedstrijden is altijd een leuke ‘wat als’-oefening, vooral in dit geval. Stukken van het spelen van de rol van obsidiaan in het spel aliens? Zou onze Charisma-statistiek ons ​​altijd hebben beschermd tegen de dodelijke Xenomorphs?

“Ik heb van 2006-2009 aan een Aliens RPG voor SEGA gewerkt”, schrijft Sawyer. op Twitter. “Obsidian had destijds geen directeuren, alleen leiders die allemaal als gelijken werden beschouwd. En dat leidde tot veel disfunctioneren wanneer potentiële klanten het niet eens waren over hoe ze iets moesten doen.”

Deze fout vertraagde de voortgang van de Aliens RPG, “vooral als het ging om het creëren van levensvatbare spelniveaus.” Sawyer zei ook dat het spel “geweldige ideeën heeft … maar je komt niet met ideeën!” en dat hij leerde dat als je “geen speelbare levels hebt, je niet echt een spel hebt”.

Obsidian werkte tegelijkertijd aan het RPG Alpha-spionageprotocol, ook voor Sega, en Sawyer zegt dat de uitgever “Aliens op de plank heeft gelegd ten gunste van AP”, aangezien “AP zo ver weg was”. Alpha Protocol kwam over de finish en kreeg een positieve recensie van RPS, maar is sindsdien helaas uit de winkels gehaald.

Hoe zou een Aliens RPG er in werkelijkheid uitzien? Sawyer zegt dat de “algemene opzet” tussen Obsidian en de co-op shooter Aliens: Fireteam Elite “vergelijkbaar was”. Hij wijst op de kleinere cast van de game, het perspectief van een derde persoon en “focus op inzetbare elementen en ondersteunende acties” als bewijs dat deze ideeën “in de praktijk echt leuk kunnen zijn”, hoewel de overeenkomsten daar eindigen. Hij publiceerde ook weemoedig enkele RPG-personages.RIP, team. ”

READ  Je mag de prachtige tijdschriftomslag van Jacqueline Fernandez niet missen

Ik denk dat het allemaal goed afloopt, aangezien Sawyer Fallout: New Vegas ging regisseren, wat hij ook is Hij zegt Het was “het eerste obsidiaanspel dat vanaf het begin een uitgang had”.

Hoewel de meeste beelden van internet zijn gebrand, zweeft er nog steeds wat concept art voor de geschrapte game rond. In feite toont onze hoofdafbeelding van dit artikel een van de geremixte Xenomorphs die had kunnen worden weergegeven. Het extra grote ontwerp zal hardcore fans zeker zout maken, maar ach, het is een RPG. Je hebt voer-aliens, aliens van menselijke grootte, tank-aliens, misschien zelfs aliens nodig. Dit zijn de regels.

Obsidian heeft altijd edelstenen geproduceerd, zelfs als het op IP aankomt die ze niet bezitten – of het nu South Park, Fallout of Star Wars is – dus het was leuk om ze te zien sleutelen aan ruimtehorror of ruimtehorror. Voorlopig kunnen we alleen onze ogen sluiten en ons voorstellen wat het zou kunnen zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *