JT WhatsApp Download herdefinieert uw berichtenervaring

JT WhatsApp Download herdefinieert uw berichtenervaring

WhatsApp is niet meer weg te denken uit ons leven. We kunnen ons geen dag zonder voorstellen. Het dient verschillende doeleinden voor ons, waaronder communicatie met betrekking tot werk en studie en het delen van inhoud voor informatie en amusement. Maar heb je ooit iets meer op WhatsApp willen hebben? Als dat zo is, zijn de dagen van teleurstelling over WhatsApp-functies voorbij. Er zijn veel alternatieven voor de officiële WhatsApp met innovatieve functies. En een van die meest populaire en aangepaste versies van WhatsApp is JTWhatsApp.

JT WhatsApp downloaden Het geeft je toegang tot een flink aantal functies die de originele berichten-app mist.

Tot slot, als je nadenkt over hoe je de APK kunt downloaden of dat deze tegelijkertijd met de originele WhatsApp kan worden gebruikt, lees dan deze blog.

Wat is JTWhatsApp?

Gewoon, JT WhatsApp Het is de aangepaste versie van de beroemde berichtentoepassing. Het zal je dagen vullen met plezier met zijn interessante functies. Het belangrijkste is dat u niet alleen met uw vrienden kunt chatten en inhoud kunt delen, maar ook toegang kunt krijgen tot veel meer.

Jim El Rezzi (JimTechs) van Jimods heeft de app gemaakt en na 2-3 dagen dienden de ontwikkelaars de app in JT WhatsApp nieuwe versie.

Een lichtgewicht WhatsApp met een roze gebruikersinterface, interessante functies en gespecialiseerde thema’s werd meteen populair.

JT WhatsApp downloaden

Naam van de toepassing – JTWhatsApp

Ontwikkelaar – JiMOD’s

Categorie – WhatsApp Mod

Versie – v9.52

Android-vereisten – 4.0 en hoger

Grootte – 57 MB

licentie – gratis

Type – contactpersoon

READ  Top 5 mobiele games van 2020: Cristina's keuze van het jaar | Lidwoord

JT WhatsApp-functies

JTWhatsApp downloaden Bied gebruikers een breed scala aan exclusieve functies op het gebied van applicatie-interface, het delen van media en privacy. Hieronder volgen de geavanceerde functies: –

Ten eerste, terwijl je met de originele WhatsApp alleen de chatachtergrond kunt wijzigen, JT WhatsApp downloaden Variaties zullen u toelaten. Het biedt een gepersonaliseerde ervaring voor elke persoon in uw contactpersoon.

ontwikkelaars JT WhatsApp-applicatie Het voegt constant functies toe met veel mooie thema’s. Je kunt zelfs een emoji instellen als je profielfoto.

Bovendien zijn er opties om lettergroottes, statussen, pictogrammen en meer te wijzigen. U kunt de lettertypekleur kiezen uit vele aantrekkelijke kleuren.

De app is volkomen veilig. Zo kunt u ongewenste oproepen en berichten blokkeren en toegang krijgen tot uw status. Evenzo als u wilt dat iemand uw profielfoto, status of andere activiteiten kan zien.

JT WhatsApp downloaden Het zal uw ervaring met het delen van media veranderen. Zo is de bestandsgrootte die je via deze mod-versie kunt delen groter. Via deze app kun je zowel grote bestanden als uitgebreide films tegelijk delen.

Afgezien van deze opwindende functies, kunt u bestanden delen en ontvangen in elk formaat zoals zip, ppt en vcard.

Bovendien moet u er rekening mee houden dat het delen van grote bestanden van invloed is op de kwaliteit ervan. Maar dit is niet waar. Foto- en videokwaliteit blijven uitstekend. U kunt met plezier grote video’s versturen zonder ze in delen op te splitsen en afbeeldingen zonder ze te comprimeren.

Het is onvermijdelijk dat uw privacy de hoogste prioriteit heeft JTWhatsApp. Als je niet wilt dat iemand anders je achtergrondverhalen ziet, kun je ze eenvoudig bevriezen.

READ  Wedstrijdschema tussen India en Sri Lanka 2023 Gratis pdf-download online: Ontvang het wedstrijdschema van de IND vs SL T20I en ODI Series met wedstrijdtijden in IST en locatiegegevens

U kunt de “Status” direct vanuit het chatscherm zien. Je kunt ook verbergen dat je iemands status hebt gezien.

Deze versie van WhatsApp-functies iets unieks. U kunt berichten lezen, zelfs als ze zijn verwijderd. De afzender kan het bericht niet verwijderen als de gebruiker deze optie eenmaal heeft ingeschakeld.

Na, na JT WhatsApp downloaden Voltooid op je Android-telefoon, zal elke functie je verbazen. U kunt de tag ‘Doorgestuurd’ uit een bericht verwijderen terwijl u het deelt met een contact.

Het is compatibel met de originele WhatsApp. Dual Mode beloont je met het plezier van een prachtig op maat gemaakte en betrouwbare berichten-app.

JT WhatsApp APK-download

JT WhatsApp APK-download Het is een gemakkelijke procedure. Je kunt het echter niet vinden in de Google Play Store, omdat het een Applicatie van derden. geen zorgen; Er zijn veel sites op internet die een link bieden om de APK te downloaden. Als je er eenmaal een hebt, volg je deze stapsgewijze installatiehandleiding.

  • Klik op de downloadlink
  • Wanneer u wordt omgeleid naar een pagina met een downloadknop, klikt u op de knop.
  • Ga naar je telefooninstellingen.
  • Schakel de optie “Onbekende bronnen” in.
  • Installeer de APK.
  • Maak de nodige instellingen, inclusief registratie om de applicatie te starten.
  • Tot slot, voor JT WhatsApp downloaden en installatieEn Zorg ervoor dat je originele WhatsApp een back-up heeft.

JT WhatsApp nieuwe versie

JT WhatsApp downloaden Niet beschikbaar in de Google Play Store. Het is duidelijk dat je het ook niet vanuit de Play Store kunt updaten. Dus, hoe kom je daar JT WhatsApp nieuwe versie?

READ  Uitgifte van een stadsvoucher voor het RRB Groep D-examen, fase IV; Controleer de downloadstappen

Over het algemeen de internet pagina’s Op internet vindt u links naar Download de JT WhatsApp-applicatie Biedt de nieuwste releases. Telkens wanneer u hoort over de nieuwste versie van een app, bladert u door die pagina’s.

gevolgtrekking

plotseling , JT WhatsApp downloaden Bespaart uw opslagruimte en gegevensruimte. Je moet erg enthousiast zijn en niet kunnen wachten om de APK te downloaden. Wacht nergens op. Download de WhatsApp-mod om je gratis berichtenervaring een nieuwe vorm te geven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *