Julian Edelman roept de NFL op Twitter uit na de wedstrijd Dolphins-Bills

Julian Edelman roept de NFL op Twitter uit na de wedstrijd Dolphins-Bills

Julian Edelman was niet blij met de manier waarop de laatste wedstrijd van de selectie van week 15 van de NFL werd afgehandeld.

De Buffalo Bills en Miami Dolphins zijn beide het slachtoffer geworden van twijfelachtige beslissingen van scheidsrechters in het Highmark Stadium. De beslissende wedstrijd in de AFC East werd effectief beslist op basis van een kostbaar fluitsignaal toen Miami cornerback Kadir Kohu Gemarkeerd voor scrollinterferentie Met nog 45 seconden te spelen in de wedstrijd. Met een gelijke stand van 29, bracht de spelveranderende penalty de Bills naar de 10-yardlijn van de Dolphins, waar ze zich gemakkelijk opstelden. Het winnende velddoelpunt.

Het is niet duidelijk of de penalty van Kohou de laatste druppel was voor Edelman, maar de voormalige New England Patriots gingen naast Toch was hij van streek Door de rol van het management in de confrontatie tussen afdelingen.

“Ik ben het beu dat scheidsrechters wedstrijden beslissen”, schreef Edelman op Twitter. “Opruimen nfl.

Misschien moet Edelman zijn adem niet inhouden over de opmerkelijke verbeteringen in het NFL-management. Zo is het leven in een zeer fysieke sport waar in principe elke wedstrijd een strafschop kan worden afgeroepen.

We zullen afwachten of de Super Bowl LIII MVP zondag weer door de scheidsrechters wordt ontslagen wanneer zijn voormalige team Bezoek de Las Vegas Raiders.

Miniatuurafbeelding via Gregory Fisher/USA TODAY Sports Images

READ  Het volgende project van Hello Games is niet het vervolg op No Man's Sky, maar het is behoorlijk ambitieus

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *