Gratis Fire OB38 Advance Server APK-releasedatum, downloadlink en meer

Free Fire Advance Server is een speciale client die speciaal is bedoeld voor het testen van nieuwe functies in de game, die lang voor de daadwerkelijke update is uitgebracht. Er is altijd een menigte gamers die ernaar uitkijken om nieuwe en interessante functies uit te proberen voordat de update openbaar wordt uitgebracht.

De OB38 Advanced Server is al aangekondigd en spelers zullen binnen een paar dagen de kans krijgen om te testen wat de ontwikkelaars voor hen in petto hebben. Helaas is de client beperkt tot Android-apparaten en kan deze alleen worden gedownload via het APK-bestand dat beschikbaar is op de officiële website.

Lees meer over de APK-bestandsversie van Free Fire OB38 Advance Server en de stappen om deze te installeren in dit artikel.


Hoe Free Fire OB38 Advance Server te installeren via het officiële APK-bestand

Garena geeft een nieuw APK-bestand vrij op de officiële website van elke Advance-server, die spelers Het kan vrij eenvoudig worden gedownload.

Het APK-bestand kan op 23 december 2022 worden gedownload (afbeelding via Garena)
Het APK-bestand kan op 23 december 2022 worden gedownload (afbeelding via Garena)

De client is gepland om te openen op 23 december 2022, wat betekent dat het APK-bestand op dezelfde dag wordt vrijgegeven. Alleen degenen die een activeringscode hebben, hebben echter toegang tot de klant om van de nieuwe functies te genieten. Het is noodzakelijk om het op de geavanceerde server in te voeren. Als je nog geen code hebt ontvangen, kun je er een gebruiken van hier.

Volg de onderstaande stappen om Free Fire OB38 Advance Server te downloaden en te installeren.

Stap 1: Ga naar de officiële Advance-serversite via deze link – https://ff-advance.ff.garena.com/

READ  Markt voor mobiele games 2020 | Ken de nieuwste COVID19-impactanalyse en strategieën van belangrijke spelers: Tencent, Electronic Arts, Activision Blizzard, Nintendo, Ubisoft, enz.
Er zijn twee inlogopties beschikbaar op de site (afbeelding via Garena)
Er zijn twee inlogopties beschikbaar op de site (afbeelding via Garena)

Stap 2: Log in op de site met hetzelfde account dat eerder werd gebruikt op het moment van registratie. Als u de pagina voor het eerst bezoekt, kunt u zich registreren via Facebook of Google. U moet echter een account hebben op een van deze platforms, anders wordt er een foutmelding weergegeven.

Vervolgens moet u een actief e-mailadres opgeven. Klik op de knop Nu lid worden om het account in te stellen en de aanvraag in te dienen.

De download zal binnen enkele dagen beschikbaar zijn (Afbeelding via Garena)
De download zal binnen enkele dagen beschikbaar zijn (Afbeelding via Garena)

Stap 3: Klik op de optie APK downloaden om het downloaden te starten.

maat geavanceerde servers Het wordt geschat op ongeveer 700-800 MB, en het kan zijn dat u extra bronpakketten moet downloaden. Zorg er daarom voor dat u voldoende opslagruimte op uw apparaat beschikbaar heeft voordat u verder gaat.

De vierde stap: Zodra de download is voltooid, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie “Installeren van onbekende bron” in.

Vijfde stap: Open de downloads op uw apparaat en installeer het APK-bestand.

Deze codes kunnen maar één keer worden gebruikt (Afbeelding via Garena)
Deze codes kunnen maar één keer worden gebruikt (Afbeelding via Garena)

Zesde stap: Open Free Fire OB38 Advance Server en geef de vereiste machtigingen. Stel vervolgens uw profiel in en geef alle vereiste details op. Voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd.

Na toegang tot de client kunt u genieten van de functies zodat de servers open blijven. U kunt ook verdienen Diamant Door fouten te melden.

NB: Vanwege overheidsbeperkingen wordt Indiase gamers geadviseerd om Free Fire Advance Server niet te downloaden of te spelen. In plaats daarvan kunnen ze nieuwe functies ervaren met de release van de nieuwe update.

Bekijk de nieuwste Free Fire MAX-inwisselcodes hier.

Bewerkt door Mohini Banerjee

Written By
More from Eda Greene
Savannah Bananas zoekt iemand om het spel ‘One City World Tour’ in Mobile te coachen
“We waren op zoek naar een combinatie van Vince Lombardi & Vince...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *