Juni-patch, betere camera, meer

Juni-patch, betere camera, meer

De nieuwe Galaxy A33 van Samsung krijgt vandaag zijn eerste firmware-update. Geen nieuwe beveiligingspatch geïnstalleerd – de software is ook sterk verbeterd.

Galaxy A33 update juni 2022

Een tijdje geleden hebben we in onze Samsung Galaxy A33 review uitgelegd wat het updatebeleid van het toestel zo goed maakt. Net als zijn duurdere broer – de Galaxy A53 – krijgt de A33 in totaal vijf jaar software-updates. Tot 2027 dus. Dit omvat vier belangrijke upgrades voor Android en alle nieuwe functies die de komende jaren zullen worden toegevoegd.

Er is één punt waarop de Galaxy A33 wat inferieur is aan duurdere Samsung-telefoons: hij krijgt niet elke maand beveiligingsupdates. En dus moesten we wachten op de eerste echte firmware-update voor het toestel. Maar nu is hij hier.

Dat is een goed idee: de Galaxy A33-update naar firmwareversie A336BXXU2AVF2 is meer dan 1143 MB groot. De belangrijkste reden hiervoor is natuurlijk niet de juni-patch, die wordt geïnstalleerd.

Het gaat meer om de verbeteringen die Samsung – kort na de release – aan de A33 brengt. onder de titel ‘De algehele stabiliteit van uw apparaat is verbeterdAchter de schermen zijn de prestaties en betrouwbaarheid verbeterd. In theorie althans. Praktisch gezien hadden we niet veel te klagen over het gebruik van de Galaxy A33.

Dat geldt ook voor de camera, die zou nu stabieler moeten zijn. We hadden eigenlijk geen klachten – maar: als je een A33 hebt en merkt dat de nieuwe update beter wordt (of juist niet), dan lezen we dat hieronder graag.

READ  Dit zijn de Xbox Free Games with Gold voor mei 2021

Beschikbaarheid

Omdat de Galaxy A33 – net als de Galaxy S22 en A53 – gebruik maakt van de nieuwe firmware-architectuur van Samsung, is de update van vandaag beschikbaar voor meerdere Europese landen tegelijk. Dus ook in Nederland en België zijn de zgn zonder merk apparaten.

U kunt wachten tot het bericht dat u kunt downloaden automatisch verschijnt. Maar u kunt ook handmatig de beschikbaarheid op uw apparaat direct controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *