The Simpsons Hit and Run remake in Unreal 5 een cultklassieker in een open wereld

Een fan heeft de cultklassieker van 2003 opnieuw gemaakt The Simpsons: Hit and Run In Unreal Engine 5 wordt een hele reeks details toegevoegd voor 2022, zoals een open wereldkaart, betere voertuigen en online multiplayer.

Ik noemde in het begin eerder Eurogamermeer dan een miljoen kijkers Bekijk een YouTube-video van 17 minuten Het is een prachtig project. Het opent met een disclaimer waarin staat dat het project “voor amusementsdoeleinden” is en “nooit beschikbaar zal zijn om te downloaden” – dus je zult het niet kunnen spelen, maar dat maakt het bekijken van de video niet minder interessant.

Robin Ward gaat door met het detailleren van de veranderingen en de pure inspanning die in dit herontwerpproject zijn gestoken – van het importeren van delen van de kaart om een ​​open wereld te creëren en het toevoegen van gebladerte en lichteffecten om de beelden te accentueren. Hij gebruikte Unreal Engine 5, een dialoogtool die hij ontwierp genaamd “Narrative Quest and Dialogue Editor” naast Blender.

Het is erg leuk om naar de video te kijken en te zien hoe specifieke kleine aanpassingen een groot verschil maken bij het bijwerken van het uiterlijk van de game. Ward beschrijft hoe het creëren van specifieke zonwering ervoor zorgt dat alles, van buurthuizen tot wolkenkrabbers, er veel mooier uitziet. “Als je een beetje werk doet, kun je een geweldig resultaat krijgen”, zegt Ward in de video.

Dit project komt acht maanden nadat Ward aanvankelijk op grote schaal verscheen om het klassieke spel binnen een week te “herwerken”. Zelfs de 19-jarige gamehoofdontwerper Joe McGinn gaf commentaar op dit eerste project. “Fantastisch wat je hebt bereikt!” Hij zei. “Het geeft echt een voorproefje van wat een volledig moderne renovatie zou kunnen zijn.”

READ  Roadmap-update - Wiki-gids tussen ons
Written By
More from Aubrey Mason
Ik kan niet wachten om nog een JRPG te kopen die ik amper zal spelen
schermafbeelding: minstens ik heb geen tijd Shin Megami Tensei Vijfde. Ik echt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *