Kan HUI worden ondersteund? Riot Games maakt zijn standpunt over zijn rol bekend

Kan HUI worden ondersteund?  Riot Games maakt zijn standpunt over zijn rol bekend

“Het normale leven is een verharde weg, waarop geen bloemen groeien.”

We weten allemaal dat Hwei een mannelijke magiër is die is ontworpen voor de middenbaan, maar dat zal League of Legends-spelers er nooit van weerhouden de ondersteuning van Hwei uit te proberen.

Gezien de aard van de rol, waarin je magische helden kunt spelen met elke vorm van nut – bijvoorbeeld Lux, Morgana, Vel’Koz en zelfs Zoe – lijkt hij een haalbare keuze, vooral omdat hij een scala aan items heeft. . Spreuken die zijn team versterken en beschermen terwijl ze tegenstanders onder controle houden.

In een rondetafelgesprek met de media deelde game-ontwerper Miles “Emizery” Salholm van League of Legends het standpunt van Riot over de ondersteuning van Hwei.

Krediet: Riot Games, ONE Esports

Is Hwei-ondersteuning van toepassing? Op dit moment zullen er geen beperkingen zijn

Het ding aan Hwei is dat zijn kaartspel erg geladen is, dus het is moeilijk om hem tot één pad te beperken. Hij heeft drie thema’s, of standpunten als je wilt, waardoor in totaal 10 unieke spreuken ontstaan.

Sereniteitsspreuken bieden twee belangrijke voordelen voor het team. De voorbijgaande stroom (WQ) verhoogt de bewegingssnelheid van het team gedurende enkele seconden.

Ondertussen krijgen bondgenoten die boven de Reflection Pool (WW) lopen een schild, waardoor de bonusactie toeneemt als ze in het koude water blijven

Hwei-themavaardigheidspictogrammen: sereniteit - voorbijgaande stroom, reflectieset, opwindende lichten
Krediet: Riot Games, ONE Esports

Aan de aanvallende kant zijn kwellingsspreuken bedoeld om… nou ja… je vijanden op de kloof te martelen.

Het landen van een Grim Visage (EQ) bij de eerste treffer zorgt ervoor dat een vijand een kort moment vlucht, vergelijkbaar met wat Vex en Fiddlesticks doen.

READ  Voorspellingen, geruchten, lekken en meer

Als dat nog niet genoeg is, heeft hij een wortel in Gaze of the Abyss (EW) die ook visie schenkt. Als je liever ruig speelt, gebruik dan de Crushing Maw (EE) om vijanden te verjagen, door ze naar het midden te trekken terwijl je langzaam oprukt.

Hui-vaardigheidspictogrammen voor thema: Agony - Somber gezicht, Abyssal Gaze, Crushing Mao
Krediet: Riot Games, ONE Esports

“We denken dat het een levensvatbare ondersteuning zal zijn. We zullen niets doen om dat te voorkomen. Maar hij is het sterkst op de middenbaan, waar hij genoeg goud en ervaring kan opdoen.”

Zoals veel magiërkampioenen die zijn ontworpen voor het middenniveau, hebben ze meestal AP-ratio’s die items nerfen. Als deze helden ter ondersteuning worden gespeeld, lijden ze honger en presteren ze mogelijk ondermaats vanwege de lage basiswaarden die ze uiteindelijk verliezen van traditionele magiërs.

“Als zijn steun sterker is dan bedoeld en het zijn winst- en keuzepercentage in de middenbaan schaadt, zullen we actie ondernemen”, voegde Riot Emizery eraan toe.

Pop Mart League of Legends klassieke figuren, blinde doosfiguren, willekeurig ontwerp mysterieus speelgoed
Krediet: Riot Games, ONE Esports

Volg ONE Esports op Facebook En Twitteren Voor meer LoL-nieuws, handleidingen en functies.

Even een waarschuwing: sommige links op ONE Esports zijn affiliatielinks. Dit betekent dat als u doorklikt en een aankoop doet, wij een kleine commissie kunnen verdienen zonder extra kosten voor u. Het is voor ons een manier om de site draaiende te houden en u waardevolle inhoud te bieden. bedankt voor je steun!

Lees meer: ​​Blijkbaar is Caitlyn groter dan iedereen behalve deze twee mysterieuze personages

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *