Kan uw pc Crysis (Remastered) uitvoeren?

Deze site kan affiliate commissies verdienen via de links op deze pagina. Gebruiksvoorwaarden.

Crysis Remastered komt volgende maand uit, met een pc-releasedatum van 18 september. Het is ook een exclusieve Epic Games Store voor een onbekende tijdsduur. De game debuteert enkele weken nadat het aanvankelijk werd verwacht. Een slechte online reactie op een gelekte trailer eind juni bracht Crytek ertoe het spel uit te stellen, omdat het de uiteindelijke kwaliteit moest verbeteren. In plaats van 23 juli is het naar 18 september gestoten.

Hier is de eerste release / gelekte trailer waardoor ze werden meegesleurd door een aantal ongelukkige mensen:

Hier is de bijgewerkte video die ze sindsdien hebben uitgebracht:

De originele video lijkt minder op een remaster en meer op een licht gewijzigde versie van de originele game. Game-ontwikkelaars hebben het ongetwijfeld moeilijk gehad om samen te werken aan projecten tijdens de pandemie, en daar moet rekening mee worden gehouden, maar ik neem het bedrijf niet de schuld van vertraging. Mogelijk zijn er gameplay-aspecten van de game die zijn verbeterd voor de update, zoals strakkere besturing of meer vernietigbaar terrein. Maar wat de beelden betreft, ziet “Crysis Remastered” in trailer # 1 eruit als een game uit 2007 met de lichtste updates om het in 2020 te brengen.

De tweede trailer ziet er daarentegen veel mooier uit. De ray-traced lichteffecten zijn bijvoorbeeld veel beter. Het punt is echter … ik weet niet zeker hoe nieuw het eigenlijk is. Als je de strandscène uit de eerste trailer vergelijkt met de korte 8K-textuurdemonstratie in de tweede, lijkt het alsof we de bijgewerkte versie in beide video’s zien. De verlichting is vergelijkbaar, je kunt lichtreflecties zien op beide sets golven en de rotsen zien er hetzelfde uit. De tweede video doet er beter uitzien – maar is dat omdat de items zijn veranderd, omdat de video beter is opgenomen / geproduceerd, of omdat we dezelfde inhoud vanuit een gunstiger hoek bekijken? Ik weet het niet zeker.

READ  Fortnite gaat offline voorafgaand aan seizoen 5, dat vanavond laat begint

Een ding dat duidelijk lijkt, is dat Crysis Remastered niet zal proberen de envelop in absolute termen te verleggen zoals de originele Crysis deed. Daar is absoluut niets mis mee – Starcraft: Remastered is een game uit 1997 die is bijgewerkt voor 4K-graphics en absoluut niets anders, wat betekent dat zelfs de animaties nog steeds langzamer spelen dan alles wat in het moderne tijdperk is gebouwd. Maar er was, denk ik, enige onduidelijkheid over hoe ver Crytek hier de envelop zou gaan duwen. Dit is een remaster, geen remake, dat wil zeggen, zelfs de bijgewerkte versie lijkt meer op een bescheiden verbetering dan op een totale herziening. Dat is echter beter dan wat we in juni zagen, waar updates van het verlichtingsmodel in sommige scènes werden gecompenseerd door verminderde details, zoals verwijderde spiegeloppervlakken. Ik ben ook benieuwd hoe de opname van ray tracing de vergelijking zal veranderen, en of Crytek enig detail heeft hersteld dat ontbrak in de release van eind juni.

Nog een laatste opmerking die ik me verplicht voel om te schrijven: Ondanks al het gepraat over ‘Can it run Crysis’, is de oorspronkelijke Crysis werkelijk goed. De game kreeg de reputatie een prestatiegericht te zijn, omdat de eersteklas DirectX 10-instellingen zelfs de allerbeste GPU’s op de knieën konden brengen. Wat mensen zich niet altijd realiseerden, is dat als je terugviel naar DX9, het spel liep veel sneller, in ruil voor een kleine vermindering van de beeldkwaliteit die met een paar goed geplaatste aanpassingen van de beeldkwaliteit tot vrijwel niets kon worden teruggebracht. Sommige games verminderen de details gracieus van “Very High” naar “High” of zelfs “Very High” naar “Medium”, maar vallen dan van een klif onder dat punt. OG Crysis heeft echt uitstekend werk verricht door de beeldkwaliteit en de vereiste GPU-prestaties in evenwicht te brengen, hoewel de CPU-delen van het spel nog steeds moeite hebben, zelfs op moderne hardware. DigitalFoundry schreef een geweldige discussie van wat Crysis in 2007 onderscheidde, en hoe goed sommige van de aanpassingen van de originele game vandaag stand houden. Ik raad het aan als je meer wilt weten over de titel.

READ  De op Skyrim geïnspireerde verhalende game The Forgotten City wordt deze zomer gelanceerd

Een laatste opmerking: ondanks het feit dat Crytek een platform-agnostische “Neon Noir” ray tracing-benchmark heeft ontwikkeld, zal Crysis Remastered Nvidia’s VKray Vulkan ray tracing-extensies gebruiken, niet DXR – maar blijkbaar wordt de functie niet ondersteund op AMD GPU’s. De game zal naar verwachting $ 29,99 kosten.

Nu lezen:

Written By
More from Eda Greene

Safety Vision WiFi 6e: versnel videodownloads en verleng de onderhoudstijd van wagenparken

Houston- (werk draad-Safety Vision, LLC verlegt de grenzen van mobiele video opnieuw...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *