Karel Lorvenk vernieuwt zijn webshop | Servicebeheer

Op basis van de gegevens wordt bij een bezoek aan de site het juiste assortiment – per branche – getoond. Mocht dit niet helemaal handig zijn, dan kan de gebruiker eenvoudig overstappen door links bovenaan de website de juiste sector te selecteren. Daarnaast hebben blogs en de Knowledge Hub een prominentere plek gekregen op de nieuwe site.

Eerst de voorkant, dan de achterkant

Michael Smit, directeur IT bij Carel Lurvink: “De eerste veranderingen zijn vooral gericht op de webwinkelinterface. Zodat de klant het ziet als hij onze site bezoekt. De komende tijd zullen er veel veranderingen aan de achterkant worden doorgevoerd, zoals snellere laadtijden en betere zoek- en filtermogelijkheden. Dat zijn allemaal wensen die vorig jaar naar voren kwamen uit ons klantonderzoek.”

“Dit najaar staat de volgende stap gepland”, zegt Joris Krabbenborg, directeur marketing en e-commerce bij Carel Lurvink. “Mijn Carel Lurvink online bestelportal wordt volledig vernieuwd en aangepast. Momenteel kunnen klanten hier hun bestellingen plaatsen, budgetten instellen en facturen en rapporten downloaden. De komende maanden zullen er nog veel meer opties worden toegevoegd.” mogelijkheid om producten te retourneren en hun status te bekijken, of belangrijke documenten te downloaden.

READ  Natuur vandaag | Op zoek naar de zeldzame rupsen van de stekende teunisbloem
More from Madison Garrett
Alien: Isolation is een van de twee gratis games die je deze week bij Epic kunt krijgen
Als je een gamer bent, of net op bezoek bent geweest Goedkoop...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *