Wandelroute van Amsterdam naar Zieuwent open – gebiedsgids laatste nieuws –

Wandelroute van Amsterdam naar Zieuwent open – gebiedsgids laatste nieuws –

Zevent – De “Wandelroute van Amsterdam naar Zeewint” is woensdag 19 juli 2023 officieel geopend. De opening vond plaats in Zieuwent in de Achterhoek. Wethouders Jos Hunderboom van de gemeente Ost-Gilry en Jos Kolkman van Zieuwents Belang vereerd om als openingsact op te treden.

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de nieuwe route voegt iets toe aan het groeiende aanbod van langeafstandsroutes. Na het succes van populaire routes als het Pieterpad, Noaberpad en Kustpad, presenteert de ‘A tot Z’ route zich nu als een spannende nieuwe optie voor avontuurlijke wandelaars.

De route, die bestaat uit twaalf etappes, voert wandelaars van historisch Amsterdam naar Zieuwent. Geïnteresseerden kunnen gedetailleerde informatie en kaarten downloaden op de officiële website van Van A tot Z weg.

Het wandelpad biedt een scala aan gemakkelijk te volgen wandelingen en prachtige landschappen. Wandelaars zullen genieten van afwisselend het verkennen van nieuw Flevoland en de betoverende landschappen van de Veluwe voordat ze de Achterhoek bereiken.

Om het plezier van wandelen te vergroten, heeft Abelle Leisure, een toonaangevende aanbieder van wandel-apps, de route ontwikkeld als een gratis downloadbare applicatie voor mobiele telefoons. Met behulp van deze app hebben wandelaars altijd toegang tot de nieuwste kaarten, routebeschrijvingen en handige tips om het meeste uit hun wandelervaring te halen. de De applicatie kan worden gedownload Via de website van Abelle Leisure.

READ  Huisvestingsmaatschappij demo digitale inkomenstoets - Aedes.nl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *