Kashmir coronavirus nieuws: 96 gevangenen in de Anantnag districtstest Covid-19 positief

Kashmir coronavirus: 96 prisoners at Anantnag district jail test Covid-19 positive

De gevangenen worden naar verluidt verplaatst naar een geïmproviseerde barak op de Kashmir University South Campus in de buurt van High Ground Anantnag.Representatief beeld

Maar liefst 96 gevangenen hebben positief getest op de nieuwe coronaviruspandemie in de districtsgevangenis Anantnag op donderdag 16 juli, waarbij de alarmbellen rinkelden onder de autoriteiten in Jammu en Kasjmir.

De Anantnag-districtsgevangenis in het Mattan-gebied heeft een plaats van ongeveer 80 gevangenen, maar is overvol met ongeveer 192 gevangenen.

De gevangenen worden naar verluidt verplaatst naar een geïmproviseerde barak op de Kashmir University South Campus in de buurt van High Ground Anantnag.

Op Twitter bracht senior journalist uit Kashmir, Ahmed Ali Fayyaz, het nieuws: “96 van de 192 gevangenen in de Kasjmir Anantnag District Jail (Mattan) meldden zich als Covid-19 positief. Wordt overgeplaatst naar een geïmproviseerde barak op de Kashmir University South Campus op High Ground Anantnag . 19 van de 300 politiefunctionarissen getest op PHQ Covid + ve. Het testen gaat door. “

Enorme sanitatiedrift bij PHQ Srinagar

Op woensdag (15 juli) zagen Jammu en Kasjmir 493 nieuwe Covid-19-gevallen, waaronder kinderen, artsen en 11 legerpersoneel, naast 18 van het politiebureau. Het totaal in het Uniegebied was tot gisteren 11.666.

Eerder werd op het hoofdbureau van politie in Srinagar begonnen met een enorme ontsmettingsactie nadat een politieambtenaar positief was bevonden voor Covid-19. Het politiepersoneel werd getest op het hoofdbureau van de politie van J&K nadat een officier coronavirus-positief was geworden.

Volgens rapporten werden de afgelopen twee dagen uitstrijkjes van ongeveer 250 tot 300 van de PHQ-medewerkers verzameld voor testen, waarvan 19 Covid-positief waren.

READ  Hier zijn 20 mooie minuten van Octopath Traveler 2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *