Kawhi Leonard is uit voor Game 4, maar hij is nog steeds actief, rond het team met advies

engelen – Clippers-coach Tyrone Lu heeft bevestigd dat Kawhi Leonard opnieuw de vierde wedstrijd van de Western Conference Finals zal missen. Dit is geen verrassing, Leonard is uitgeschakeld sinds Match 4 van de laatste ronde tegen Utah met wat het team een ​​gedraaide knie noemde, maar naar verluidt met de ACL.

Dit betekent dat Leonard de wedstrijd waarschijnlijk opnieuw zal bekijken vanuit een stand in Staples Center met zijn gezin.

De overstap naar Game 3 bracht wat kritiek op de NBA Twitter met zich mee van mensen die dachten dat hij op de bank moest zitten, gekleed in straatkleding, of ze nu juichten voor zijn team en tips en suggesties gaven. En dat is wat Serge Ibaka van de Clippers deed het (hij kwam uit met een rugblessure), dat deed hij Jamal Murray deed dit toen hij in Denver was, en het is iets wat veel jongens kiezen om te doen.

Wat er toe doet, is niet wat iemand op Twitter denkt, maar wat hun collega’s – en de man over wie ze het hadden – denken over fysiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen, en met hen communiceren via sms-berichten.

Hoewel hij misschien op de afdeling was toen de wedstrijd donderdagavond was, was hij aan het einde van de eerste helft van Game 3 in de kleedkamer van de Clippers.

“Hij vertelde me gewoon afwisselend, waar ik naar moest zoeken, wat er beschikbaar is, wat beschikbaar is,” Paul George zei hij na de wedstrijd. “Hij gaf me een goed plan om in de tweede helft te spelen om te weten waar ik op moest letten.”

READ  UFO's die in formatie bewegen, gezien in Las Vegas, zegt een expert dat het geen drones waren

Deze veteraan aanwezigheid is welkom.

“Kohi en Serge waren geweldig… Kohi is meer dan, weet je, alles: aanvallen, verdedigen, basketballen, hoe we bepaalde games kunnen aanvallen, hoe we verschillende dingen kunnen doen bij bepaalde spelers in de verdediging”, zegt Clippers-coach Tyrone Lowe. zei op Leonards advies. “Dus hij is altijd betrokken bij beide partijen….

“Maar het hebben van twee doorgewinterde spelers die prijzen hebben gewonnen en begrepen wat ervoor nodig is en ze gaan allebei uit en zijn er nog steeds voor het team elke dag, elke training, in de kleedkamer voor de wedstrijden en daarna, is enorm voor ons geweest.”

Hier is meer over Clippers

Verslag: Chauncey Billups stemt ermee in de volgende Blazers-coach te worden Clippers worden defensief en overtreffen de Suns in een ander 3D-drama Chris Paul Clippers bij de Western Conference Finals – Met een twist

Kawhi Leonard is uit voor Game 4, maar hij is nog steeds actief, rond het team met advies Oorspronkelijk verschenen NBCSports.com

More from Madison Garrett
Laat maar Pollux: The Dodgers winnen Game 5
De app is terug! Vergeet niet de NBC Sports EDGE-app te downloaden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *